Gå til innhold

Februar: Sitter deres småtroll?


rødt&blått

Anbefalte innlegg

Her sitter lillesnuppa. Klarer jo ikke å sette seg opp selv, men om jeg setter henne i sofan eller på gulvet, så sitter hun. Helst forover-sittende! Men hun tipper over til en av sidene etterhvert da! Har jo ikke sitti så mye at hun får trent på balansen. Det får hun finne ut av når hun klarer å sette seg opp selv.

Det har blitt litt skummelt med vippestolen, for hun bøyer seg så veldig fremover. Er redd hun skal få nesa rett i gulvet tilslutt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei. vesla her skal opp,,, når vi legger henne ned på gulve løfter ho hele overkroppen opp fra gulve. ho sitter bra når vi støtter henne litt eller holder henne i en hånd. ho har no drevet å snudd seg en md tid nå så ho har det travelt.ja det er ikke så greit å sette henne i stolen uten belte på. vi har hatt henne litt i høystol når vi spiser middag, men ho greier ikke sitte så lenge blir jo sliten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min sitter ikke i det hele tatt enda.

Men pass dere for en ting, kjenner noen som hadde ungen sin sittende ganske mye så tidlig, og de måtte ha ungen til fysioterapeut p.g.a. dette. Ungene har ikke utviklet særlig bein enda, det er stort sett bare brusk, og ryggen til den jenta ble skikkelig "kulrund"....

Det er helt sikkert greit at de sitter, men for all del ikke overdriv. :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...