Anonym bruker Skrevet 13. juni 2006 #1 Del Skrevet 13. juni 2006 Noen som kan forklare hvordan man lager sviskesaft, sviskemos (til frysing) og aprikosmos (til frysing)?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5338207-svisker-og-aprikoser/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juni 2006 #2 Del Skrevet 13. juni 2006 Ja, å bruker dere ferske eller tørka?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5338207-svisker-og-aprikoser/#findComment-5338218 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vanillaface Skrevet 13. juni 2006 #3 Del Skrevet 13. juni 2006 Jeg kjøper tørka aprikoser og svisker uten stein. De får koke da 15-20 min. Så har jeg de i foodprosessoren. Jeg lager litt tjukk grøt som jeg kan vanne ut etter behov. Fryser i isterninger slik at jeg kan ta opp en og en. Apriskoser har litt kraftig smak så det er fint å blande i grøten eller med mango eller litt eple. Lykke til:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5338207-svisker-og-aprikoser/#findComment-5339124 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå