Bananamama Skrevet 5. juni 2006 #1 Del Skrevet 5. juni 2006 Har en datter på 2 måneder. Jeg fullammer. Savner å spise matvarer som jeg skal holde meg unna mens jeg ammer, som f.eks. kål og løk. Hvor lang tid tar det før slike gassdannende stoffer går over i morsmelk etter jeg har spist det, og hvor lang tid tar det før det forsvinner? Noen som vet? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5262586-gassdannende-matvarer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katta & Lille Plom Skrevet 5. juni 2006 #2 Del Skrevet 5. juni 2006 Det er veldig forskjellig fra matvare til matvare hvor lang tid det tar før det går i melken og før det er borte igjen. Alkohol går f eks i melken like fort som det går i blodet ditt, og forsvinner igjen etterhvert som din promille går ned. Dvs ca seks timer hvis du har inntatt èn alkoholenhet. Matvarer som er litt tungt fordøyelig trenger sansynligvis mer tid før det er i melken, og kanskje er ikke melken blitt "ren" igjen før dagen etter at du har spist det. Akkurat når det gjelder kål og løk er jeg ikke sikker, men jeg vil tippe at du bør vente ca ti-tolv timer fra inntak til amming. Kroppen forbrenner stoffene fortere om du er fysisk aktiv. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5262586-gassdannende-matvarer/#findComment-5263318 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2006 #3 Del Skrevet 6. juni 2006 Vil bare si at det ikke skal ta 6 timer fra man har drukket en alkoholenhet til det er ute av blodet. Man forbrenner 0,15 promille i timen, og det betyr at det går maks en to-tre timer før det er ute av kroppen igjen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5262586-gassdannende-matvarer/#findComment-5280154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå