Gå til innhold

Dere som har barn fra før - hvor gamle er barna deres?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Lillejenta vår ble 2 i april. Helst ville vi hatt nestemann nå i år så det ble 2 skoleår mellom søsknene, men pga blant annet jobbsituasjon og min fødselsangst ble det litt lenger. Vi hadde tenkt å bli gravide i løpet av høsten som kommer, men heisann plutselig blei mamma så dårlig og tissepinnen viste pluss.... sånn kan det gå :) Tre år er jo en fin aldersforskjell det og da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sønnen vår er 4 måneder, og er nå 7 uker på vei med nestemann! Her blir det to tette!!! Vi hadde jo håpet det skulle gå fort å bli gravid med nestemann, men kanskje ikke så fort, men gjort er gjort og nå gleder vi oss igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er ikke så mange som orker å ha de så tett.. Tror venninnegjengen får sjokk når jeg forteller det. Jeg har termin 25.01. Er 7 uker i dag. Var på tidlig UL på torsdag og så da ett lite hjerte som slo. Hadde en MA i julen i uke 12, så er ekstra nervøs nå. Håper inderlig det går bra denne gangen. Lykke til videre til deg, vi sees sikkert her inne :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har en gutt på tre fra før, og han blir nesten fire før nestemann kommer. Ideelt sett hadde det nok vært kjekt med litt tettere, men har ikke vært klar før nå. Spiren satt med det samme, så jeg kan ikke skylde på at det tok lang tid. Førstemann hadde kolikk, og jeg har i grunn nesten vært sliten siden. Energien har først kommet tilbake det siste halve året. Heldigvis er treåringen blitt til verdens snilleste lille gutt, og har tydeligvis ikke fått noe varige mèn. Syntes det var viktig å vente til jeg var klar. Må si jeg beundrer dere som orker å ha to så tette. Jeg tror ikke jeg hadde hatt overskudd til å ha en i magen samtidig som jeg ammet. Dere må jammen meg være supermammaer som får energi fra en hemmelig kilde! Lykke til damer :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

gutten min er 10 år,vi strevd en del med å bli gravide å derfor ble det mange år imellom....

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Lise Merethe. Ble du gravid med IVF eller naturmetoden?

Prøvd lenge?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...