Gå til innhold

Tjena SpongeBob!


selfangerkjerringa

Anbefalte innlegg

Så herlig!!! Sjefen min fikk litt panikk da jeg sa det - jeg er nemlig bare vikar og de vet ikke hvordan de skal gjøre det med min stilling framover... men hun er kjempeflott og spør hele tiden om jeg har fått tatt meg en pause i det siste, hvordan det går med meg, og skryter av at jeg enda ikke har hatt fravær.

 

Gleder meg vilt til å være gravid igjen :) Skal stikke magen stolt frem og stråle!!! Bare denne j"¤%/( kvalmen kan gi seg... ikke lett å stråle når man er grønn i trynet og svimmel.....

 

Er også smånervøs for at det skal gå galt, men jeg har bestemt meg for at det er tull. Jeg har vært gravid to ganger i hele mitt liv, ingen SA eller MA eller hva det nå er alt sammen, den ene har endt i verdens søsteste lille trolljente, den andre skal ende i en lillesøster/bror til nevnte troll. Så det såh!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da jeg var gravid med LP påpekte Elskede Mann ofte at denne "pregnancy glow" som han hadde hørt om glimret med sitt fravær, og mente at med grønnfargen og mitt (kremt) økende omfang i 1. trimester minnet jeg mest om Hulken. Det er av sine egne man skal ha det? Sluttet heldigvis med både kvalme og kontinuerlig spising rundt uke 20, så hvis jeg bare kunne komme så langt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hahaha :D Hulken ja.... hihi... jeg har riktignok gått ned et par kilo de første ukene, men regner med de kommer fort på igjen. Jeg hadde jo en stor plan med å slanke meg før jeg ble gravid igjen... gjett om det gikk i dass da. Forrige gang la jeg på meg nesten 20kg. Mesteparten var vann og pupper, og til bryllupet 2 mnd etter fødsel var jeg på 0 igjen. Men jeg har liksom ikke så veldig lyst til å gå rundt som en flodhest igjen heller.....

 

NEI nok syting og klaging - vi kommer til å være vakre og glowing gravide - om noen uker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sprekt å stelle i stand bryllup 2 mnd etter fødsel, er råimponert! Hadde det vært meg hadde det vært melkeflekker og gulp over hele brudekjolen hvis jeg husker årsskiftet 2004-2005 rett... Brr. Håper barselperioden blir bedre denne gangen, det var et slit! kanskje ammetåke egentlig er en forsvarsmekanisme?

 

Har i alle fall en stor fordel denne gangen, er forberedt på at kroppen forandrer seg og klarer å velge BORT de styggeste gravidklærne. Fyttikatta så mye fælt det finnes! Bukser til oppunder armene - hvem er det som har fått for seg at gravide vil se ut som 80 år gamle menn? Og sånne dongeri-overaller? Er det en konspirasjon? Nå har jeg kjøpt verdens herligste mammabukser (sånne som går under magen) og trange, lange topper i store mengder, så her blir det foxy mama fra første mageutvidelse! Hey, dette kan jo bli gøy!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi forlova oss ei uke før jeg fikk utslag på tissepinnen.... datoen var avtalt med presten og alt, og hey presto! bebis i magen! Det var ikke aldeles planlagt, hun ble med oss hjem fra ferie for å si det sånn. Utrolig hva en kjapp pitstop på en avsidesliggende grusvei på Dovre kan resultere i gitt... vel, jeg bestemte meg for at det å få barn overhodet ikke er noen hindring, og foretok mesteparten av planlegging FØR ungen kom til verden. Bryllupet gikk helt fantastisk flott for seg, vi hadde super barnevakt, og jeg forlot festen et par ganger for å amme litt. Mest for kosen sin del - jeg pumpa litt også, og hadde klar litt mammamelk til trollet, som heldigvis tok flaske veldig godt.

 

ang. mammaklær så har jeg faktisk litt bedre råd denne gangen, og har bestemt meg for å kjøpe FLOTTE klær og ikke bare "den-var-billig-og-helt-grei-og-passer-til-det-andre-i-skapet"-klær.... Jeg skal ha masse fine lange trange topper og skjorter som fremhever struttemage og pupper, og trange fine bukser som fremhever sprettrumpa mi. Jeg akter IKKE å skjule min flotte, kvinnelige gravide kropp i telt-klær og snekkerbukser. Sistnevnte plagg er jeg forreste overbevist om at er et påfunn fra rødstrømper uten BH som ønsker å gjøre seg minst mulig attraktive for gubbene så de kan få være ifred når de er gravide. Syk, syk oppfinelse. Jeg har vært så nymfo som da jeg var gravid :D mage ingen hindring, hehehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde ikke gjort noe om det begynte å boble på den fronten, nei - den forbaskede trøttheten (og LP som lykkelig våkner 05 hver morgen) gjør jo at jeg har det med å kaste meg i seng senest 21 hver kveld... EM har en ganske så annerledes døgnrytme, så det er kanskje like greit at vi _er_ gravide? Hadde nok ikke blitt det nå, i hvert fall! Får kanskje påbegynne prosjekt mer sex i svangerskapet, kan bli mye Wallace and Gromit på LP i framtiden...

Trodde forøvrig Dovre _var_ en avsidesliggende grusvei? Nei, det er vel forresten asfalt der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Neida, det fins faktisk noen små stikkveier på Dovre som passer ypperlig for å gjemme seg bort fra den o- så traffikerte hovedvegen og teste støtdemperne på bakhjula på en gammel escort... :)

 

ps: jeg er utrolig bortskjemt... lilletrollet våkner 07 på hverdager (akkurat så mamma rekker å dusje først) og 08 i helgene... it's a beautiful life :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du lagt inn tipset om stikkveier og gammel ford på BliGravid?

 

Satser egentlig på at to uker med pappa B-menneske skal lære sønnen vår gledene ved å ligge litt lenger om morgenen, det er i alle fall lov å håpe! Sove til syv - wow... Reiser til Grønland neste uke og har flirt litt over at hvis jeg ikke klarer å omstille søvnmønsteret kommer jeg til å våkne (ganske) blid og opplagt kl 01 hver natt - det hadde vært noe! Bra det er midnattssol så langt nord som jeg skal... Så kan jeg heller gå og legge meg til barnetv-tid, kan jo uansett ikke gå på fylla med kollegene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grønland høres herlig ut... åååh.... jeg skal være hjemme i byen og begynne å pakke ned leilighet... skjønner ikke helt hvordan vi skal rekke å pakke ned hele kåken, male gangen, spikre opp manglende listverk og gjøre klart til visning om under 1mnd når kallen flytter 12.juni og jeg er syyyyyyyyyyyyyk.... :(

 

lyst til å komme rett fra grønland og hjelpe til? Her i huset blir du aldri vekt før sju :D hehehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke - jeg gjentar IKKE - meg du vil ha til å hjelpe deg. Jeg malte gangen i juli i fjor og har fortsatt ikke fått malt listene... (Godt vi ikke skal selge...) Veggene er grønne, og listene skal bli sjokoladebrune, inspirert av bikkja (brun) som klarte å kline seg inn med så utrolig mye maling mens jeg holdt på:)

 

Du får det garantert til, superkvinne som du er. Utrolig hva man får til når man må og kan syte litt sånn innimellom!

 

Hurra, nå er det lunsj!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flodhestprosjektet går dårlig gitt... ble mcNuggets til lunsj idag.... klarte ikke la være, var det eneste jeg ikke ble kvalm av når jeg tenkte på...... jaja. Får vel gå for en dag :)

 

Superkvinne meg her og der... må man så må man :) Har som sagt ikke en eneste fraværstime pga svangerskapet enda, men har nok ikke vært HELT 100% hele tida nei. Heldigvis har jeg en helt ok jobb der jeg kan styre tempoet litt selv. Bortsett fra alle som ringer da. Har lyst til å la være å ta telefonen men det kan jeg jo ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mc Nuggets... Mmm...

 

Utrolig hvor drittlei man kan bli av folk når man har sentralbord-type jobb. Har fortsatt telefonangst etter 5 år på Ullevål. Brr! Takke meg til nett og mail!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...