Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ingers rugbrød

 

1,3 fin samalt hvete

200 g fin sammalt rug

200 g helkorn hvete

75 g gjær

2 strøkne ts salt

9 dl kruska kli

1,8 l vann

1 dl linfrø

1 dl solsikkekjerner

 

Bland det tørre

løs opp gjæren i litt av vannet

forhev 1 time

slås ned og hev 30 min

hell eller spa deigen i smurte former

skal ikke etterheves, rett i varm ovn.

220 g i underkant av en time eller 200 g i varm luft.

2 brød i tolitersformer, eller 3 brød i 1,5 l former.

 

Min erfaring er at de kan virke litt rå, og at en iallefall til å begynne med blir luftig/"fisen" i magen!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...