Gjest Skrevet 29. mai 2006 #1 Del Skrevet 29. mai 2006 Det er skrekkelig dyrt å kjøpe dette brødet. Og derfor lurer jeg på om noen har oppskrift på dette brødet? Jeg er IKKE flink med grove brød, de pleier bli steinhade og tunge- Så det må være en grei oppskrift. På forhånd takk! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5196552-ingers-rugbr%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 6. juni 2006 #2 Del Skrevet 6. juni 2006 Næmmen...ingen som har? Æsj, det var dumt!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5196552-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-5275541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hali er stolt tvillingmor Skrevet 6. juni 2006 #3 Del Skrevet 6. juni 2006 Jeg har oppskriften, men det ligger på rommet til en av ungene. Skal prøve å huske skrive inn oppskriften her i morgen jeg Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5196552-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-5279745 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. juni 2006 #4 Del Skrevet 9. juni 2006 Ååååh.... Det hadde vert supert. Hehe, men hva gjør den på rommet til ungene? *fnise* Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5196552-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-5309251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bettybu Skrevet 11. juni 2006 #5 Del Skrevet 11. juni 2006 Ingers rugbrød 1,3 fin samalt hvete 200 g fin sammalt rug 200 g helkorn hvete 75 g gjær 2 strøkne ts salt 9 dl kruska kli 1,8 l vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner Bland det tørre løs opp gjæren i litt av vannet forhev 1 time slås ned og hev 30 min hell eller spa deigen i smurte former skal ikke etterheves, rett i varm ovn. 220 g i underkant av en time eller 200 g i varm luft. 2 brød i tolitersformer, eller 3 brød i 1,5 l former. Min erfaring er at de kan virke litt rå, og at en iallefall til å begynne med blir luftig/"fisen" i magen!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5196552-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-5324632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå