Anonym bruker Skrevet 29. mai 2006 #1 Skrevet 29. mai 2006 Jeg så skal begynne å gi dattera mi avocado og banan. Det går jo ikke så mye av disse til hvert måltid, og jeg spiser ikke opp frukten selv etterpå. Hvordan kan jeg best oppbevare "oppskjært" avocado og banan mellom måltidene slik at de ikke blir brune? Går det an å mose og fryse ned i små porsjoner, eller må man først varmebehandle frukt som skal fryses?
Trollemor og snuppa! Skrevet 29. mai 2006 #2 Skrevet 29. mai 2006 Jeg tror ikke du trenger å varmebehandle og jeg tror egentlig ikke frukt er så egnet til å fryse. Jeg ville heller most det og oppbevart avocado lufttett i kjøleskapet. Bananen ville jeg bare skjært en bit av det jeg skulle hatt og latt resten ligge i romtemperatur. Bananer blir ofte dårlige i kjøleskap. Det er for kaldt der! )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå