hønsemor Skrevet 28. mai 2006 #1 Del Skrevet 28. mai 2006 Jeg har lest noen innlegg her om man skal eller ikke skal reise til syden. Jeg har bestemt meg for å reise, men lurer på hvilken mat man skal unngå for ikke å få tox. Har lest mange steder at man må være forsiktig, men med hva? Er det bare ukokte grønnsaker og salater og rått kjøtt??? Håper på svar. Vi reiser om en og en halv uke og da er jeg i uke 18. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5179476-sydentur/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilje74 Skrevet 28. mai 2006 #2 Del Skrevet 28. mai 2006 Hei, Følger du dette er du trygg: http://matportalen.no/Matportalen/Emner/Gravide Spesielt bør du nok passe på dette med grønnsaker, at kjøtt er varmebehandlet og at melkeprodukter er pasteuriserte... Ville også unngå speilegg og andre ting med rått egg i... som pasta carbonnara... Kjipt, men... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5179476-sydentur/#findComment-5180235 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå