Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har lest noen innlegg her om man skal eller ikke skal reise til syden. Jeg har bestemt meg for å reise, men lurer på hvilken mat man skal unngå for ikke å få tox. Har lest mange steder at man må være forsiktig, men med hva? Er det bare ukokte grønnsaker og salater og rått kjøtt???

 

Håper på svar. Vi reiser om en og en halv uke og da er jeg i uke 18.

 

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5179476-sydentur/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

 

Følger du dette er du trygg:

http://matportalen.no/Matportalen/Emner/Gravide

 

Spesielt bør du nok passe på dette med grønnsaker, at kjøtt er varmebehandlet og at melkeprodukter er pasteuriserte... Ville også unngå speilegg og andre ting med rått egg i... som pasta carbonnara...

 

Kjipt, men...

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5179476-sydentur/#findComment-5180235
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...