Gå til innhold

Hebbie:0)


Gjest

Anbefalte innlegg

Da har jeg lufta ideen om bim treff på sunnmøre :0) Håper det at noen vil være med..Det hadde vært kos.Iallefall to til nå og meg da...

 

Fniser:0))) Så det er derfor du har blitt kokk..Liker du ikke mammas kjøttkaker som alle lengter hjem til ?? Samme med gubben...Kjøttkakene til svigermor er skumle.....

 

Har jeg sagt at jeg broderer advents kalender til tante barnet mitt ?? En nydelig sak med tre bilder på..Men nå har det seg slik at jeg ikke orker å brodere på de bitte små stinga nå når jeg er så kvalm. Så den er lagt bort...Men idag har jeg bestilt en ny til tante barnet mitt. En fin, men mye enklere kalender.. Så da ender det med at vår ufødte får den rå flotte kalenderen.Med ett .h....med arbeid igjen..

 

Synst du jeg er frekk som gir han en enklere kalender? Foreldra veit ikke hvordan den ser ut alikavel...De veit at jeg broderere da.

 

Har sagt fra til svigermor da..Hun har sett den originale kalenderen..Tror hun er enig med meg..Tror ikke denne kvalmen kommer ti å gi seg med det første ennå...

 

Takk for tipset and det med fadder...Skal se hun konventerer og blir muslim..Da slipper jeg tenke mer på det..;0).

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Moren min er så fæl med å hive all slags krydder i maten som smaker bæsj...

En gang lagde hun en gryte og skulle ha oppi litt cayennepepper - det er dritsterkt !! Og hun mista halve glasset oppi - istedenfor å ta det opp så rørte hun det bare ut !! Jeg var så dårlig - tåler ikke sterk mat !!

Drittkjerring !! Jajaja...vi rører det bare inn så er det ingen som ser det !!

 

Jeg hadde selv valgt det fineste til mitt eget barn !!

Først min egen så de andre ;op

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg ler så jeg dauer.....hahaha...Den mora di er ikke god !!

Det hørtest ufattelig sterkt ut...:0)

 

Hadde ikke så god natt jeg heller. Har drømt slik om pappa..Det har gått opp for meg at han kommer til å dø..Jeg som aldri klarer å gråte ut. Har grått puta full i det siste..Er glad for at jeg får gråte da..Hjelper litt på trykket.

 

Det med å miste glasset oppe minner meg om snuppa for noen mnd. siden..Da hadde hun peppra og saltet kjøpe pizzaen vår..Den gikk rett i søpla...

 

He he det blir den fineste til oss nå da...Sa fra til svigermor.Siden hun har sett originalen.Hun var helt enig med meg.Beholde den andre selv..

 

Håper du får sove i natt. Snorking er bare helt grusomt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hjelper å gråte !! Så bare la alle følelsene dine komme ut, enn å lagre dem inni deg og få mer vondt. Men benytt tiden til å snakke ut med faren din og minnes de gode minnene - slik at slutten vil alltid være et godt minne for deg :o)

 

Sender deg en stooor trøsteklem - med ubegrenset holdbarhet :o)

 

Heldigvis så er snorkinga minimal etter operasjonene ( som han gjorde av kjærlighet til meg :o) sukk.....), men pga. pollenallergien så blir han så tett i nesen. Men det er ikke så gale som det var i fjor !!

Satt med puta mi flere ganger og måtte holde meg selv fra å kvele ham :o) Fikk gleden av å kjøre en albu i ham hele tiden - så snart det kom et liiiiite snork. Men det var for å forhindre OM det skulle være starten på et lite snorkeorkester.....Bedre føre var ;op

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for klemmen vennen.Den gjorde godt :0)

 

Har desverre ett litt spesielt anstrengt forhold til min pappa..Er glad i han, men det er litt i bakgrunnen som skygger litt. Tar det på msn om du vil vite mer vennen..

Men jeg kjenner det å gråte hjelper ja...Jeg er sånn som kan gråte i timesvis av tv filmer og triste saker i media..Men når det kommer til meg selv. Da er det stopp..Det begynte da jeg mista venninna mi som også var kusina mi av kreft da jeg var 21..Hun var 2 år eldre...Kjenner savnet av henne er stort nå..Men liver går videre for oss som sitter igjen. Sånn må det bare være...

 

Men nok om triste saker..Fortalte gubben om mammaen din og den sterke maten..Skulle visst ha venta til han hadde spist opp. Han holdt på å kvelest av maten fordi han lo..Han var lilla i ansiktet..Vi lo så vi grein begge to..Ungene satt med DIGRE øyner på foreldra..Trodde sikkert vi hadde klikka helt...Knis...Knis..

 

Det med puta og lyst til å kvele har jeg vært lysten på noen ganger ja...Så trøtt og så sliten...Men får ikke sove..Jeg takler heller ikke smatting..Det kan min holde på med i timevis...Grøss....:0(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe....skulle gjerne sett det ja !! Kom ikke på noe mer, men jeg tror jeg kunne skrevet bok om alle de merkelige måtene moren min har dekket over ting - eller laget noe.

Søstera mi er også udugelig på kjøkkenet og skulle alltid herme etter meg. Har alltid likt å mobbe henne, men spesielt var det en gang hun skulle bake boller fordi jeg hadde gjort det en stund. Og istedenfor å trille dem ut så tok hun hele deigen inni ovnen og stekte den !! Ler av det den dag i dag og mobber henne hver gang vi kommer inn på matlaging. Sånn går det når hun skal gjøre noe alene på kjøkkenet.

 

Sambo sitter og smatter nå -gjør det hele tiden. Er så lei av å mase på ham.Må være de mannlige genene !!

 

Så trist å høre om kusina di....det er godt å føle savn også - da har du en god følelse når du minnes henne :o) Hun må jo ha betydd masse for deg - ellers hadde du ikke savnet henne slik :o)

Må snakkes på msn snart ja......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da har jeg chatta med sulamitten..Skal prøve å få møtt henne i helga.Det hadde vært kos.Hun er bare 22, men det gjør da ikke noe ;0)

 

Gubben har masa på meg for at jeg skal se film.Men det orker jeg ikke..Er så trøtt.Skal bare chatte litt med sulamitten igjen og så er det bang i seng...Er sliiiten etter dagen.

 

Ja vi var nære jeg og kusina mi.Tante er mi yndlings tante det var mammaen hennes..Var veldig mye på besøk.Bodde der i lange perioder.Bare for kos :0)

 

Snakk om diger bolle da.Kan aldri tenke meg den ble steikt??

 

 

Nei,må visst gi meg her..Ryggen svikter for meg..

Ha ei god natt snuppa..!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bollen fløt ut og kunne vært med i Guiness Rekordbok....

Har ikke ledd så rått på lenge :o)

 

Håper du får møtt Sulamitten !! Blir sikkert koselig det....

Fikk melding for en time siden av ei venninne fra Stavanger - hun er i Oslo med familyen og skal besøke dama til barndomskameraten vår som har fått en jente. Hun vil treffes - så det gleder jeg meg til :o)

 

Fy søren jeg er sulten !!! Må finne meg noe å stappe i trynet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann skal møte Sulamitten i dag :0) Det blir spennende.De har camping vogn der vi pleier å handle så da bare svipper jeg innom campingen. Siden den er på veien.. Er kjempe spent :0) Skal ta med de to yngste, for hun har en datter på 6 år. Så det her kan bli kos.

 

Har så vondt i magen i dag..Det er litt dumt da. Spiste alt jeg kom over i går. Var reine matvraket. Spiste en haug med peanøtter, slike med skall..Det er sikkert 50 gram med rusk i tastaturet..Tror jeg må få rensa det snart.

 

Fikk foressten første del av mor og barn undersøkelsen.Hadde glemt at det var så mye å svare på. Men det er til en god sak og da gjør jeg det så gjerne...

 

Ellers håper jeg du får møtt venninna di.Krysser fingrene for det..Ha en flott dag vennen..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser Sulamitten har begynt å blø...Skikkelig kjedelig.Håper virkelig det går bra med henne.Det er nok tvilsomt vi kan møtes i dag.Hun må nok ta det med ro.Håper det går bra med henne.Ble skikkelig lei meg på hennes vegener..

Vi er heldige vi to som har kommet så langt og har fått vært på ul og sett at alt bare er bra.

 

Krysser fingrene for henne..Det MÅ gå bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir nok ikke noe møte idag nei. Stakkaren har mista fy så urettferdig :(

 

Burde rydda litt jeg..Men orker ingenting idag.Burde handla også.Her er tomt med det aller meste..Buhu..Alt er bare surt og leit..

Var oppe hos mamma og pappa.Det var lillesøstra mi i ett myggla humør..Fysj å fy smitta over på oss alle det.

Håper din dag er bedre iallefall..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så trist å høre at Sulamitten har mistet !! Unner ingen å oppleve noe slikt !!

Håper du har fått en bra dag for det :o)

Vi får tenke positivt for Sulamitten og håpe hun blir gravid fort !

 

I dag hadde vi besøk fra ei venninne fra Stavanger og familien hennes, hun som er 16 uker på vei.

Etterpå dro jeg og sambo inn til Oslo - der dem overnattet :o) hehehe... og spiste pasta. Kjørte først til sandvika, men fant ikke noen pastaplass og sambo ville at jeg skulle få det !! Han skal alltid strekke seg så langt for at jeg skal få det jeg ønsker meg - han er så søt !!

 

skal kjøpe en babywatcher !! Edel77 skulle selge sin og jeg har visst skravlet med henne om den....vil helst ha en som er mest brukt og populær enn en billigere versjon som jeg ikke har hørt noen bruke...

 

Hatt en god dag i dag - opplevd anderledes ting enn vanlig, så det var herlig. Har bare vært litt kvalm da jeg var såååå sulten - hadde gått 8,5 t siden sist jeg spiste !! Men det har jobbet hardt nedi lysken i dag - vært så vond og øm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg lagt sammnen en haug med klær og rydda, men nå satte jeg meg ned for første gang. Ble så kvalm og sliten. Tåler ikke å gjøre så mye. Men nå er det iallefall litt mer ryddig her. Gubben skal bort tirsdag og onsdag så da er jeg alene hjemme. Selvfølgelig så har da guttene blitt syke.Hoster nseten lungene ut. Fortvilende...

 

Så kos med babywatcher da.Jeg kjenner liv hver kveld nå så da er jeg litt roligere enn jeg var før...

 

Til middag idag blir det sommer skinke og fløtegratinerte poteter. Får se om jeg klarer å spise noe. Det er nok litt kvalmende, men jeg fikk så lyst på det idag..

 

Klart at gubben din strekker seg litt ekstra for deg nå. Du går jo rundt med hans dyrebare skatt :0)

 

Jeg har ikke vært plaget av vondt i lysken denne gangen,men ryggen har begynt å streike brutalt. Lurer på om jeg må gå til kiropraktor.Få knekka alt på plass..

 

Nei...nå må jeg vel rydde enda mer..Har ikke lyst :0(

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så flink du har vært !!!

Fikk rydda igår - det var herlig. Må få ryddet på kjøkkenet igjen - rota det til i morges..

veide meg i dag - har ikke lagt på meg siden jeg veide meg i uke 8-9 enda jeg har spist oftere til tider og mer feitere mat !! Bra å holde seg litt under 3 kg på 1.tri. Noen som skrev at det var normalt - så det var jo greit. De kg har nok kommet pga. alt det nye.

Men nå stapper jeg i meg Smash og har veldig lyst på kald brus :o(

Du vet hva Smash er ?

 

Har blitt bedre i det siste med å vært på tur med hunden og han, ryddet litt og ikke sovet så masse.

Sambo synes det er herlig - og yter nok litt mer når han føler at han fått tilbake teamspilleren sin :o)

Kommer til å prøve å få tatt flere turer selv med hunden slik at han ikke alltid må gjøre det lengre...

Hehehe...tror jammen meg han har vasket hunden !! Stakkers hund - han hater det !! Hahahaha....hørte han rista seg godt der inne. Wææææ - the beast is loose !!

Faen - han har dusjet hele pc'en og stua !!!

Men han lukter godt nå !! Må gi han noe godt :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smash ????

Har spist noen pakker ja :0)))

Men etter at jeg ble gravid har jeg ikke orka mer enn ett par stykk..Da ble jeg kjempe kvalm..

 

Har akkurat spist en skolebolle til dessert.Hadde Sommer skinke med fløte gratinerte poteter og grønnsaker. Kjempe godt !!

 

Hadde krepert at lukta av våt hund. Uansett om det var såpe lukt i pelsen...:0/ Har lyst å ta meg ett varmt bad.Har ikke bada på flere måneder..Bare dusja..Er ikke så grisete at jeg ikke har vaska meg på 3 mnd altså. Hahahahahaha ;0)

 

Er så trøtt..Har sovet kjempe mye i natt, men er dau trøtt alikavel. Var ute og plantet noen gladioler i blomsterbeddet mitt. Rakk det akkurat før det kom å styrt regna. Men da jeg reiste meg op holdt jeg på å besvime.Ble så svimmel ,kvalm og fikk så vondt i magen..Gikk rett ned på kne. Så da torde jeg ikke gjøre mer . sAtte meg forrat tvene med beina opp.

 

Burde ha tørka litt støv i dag.Men jeg gidder rett og slett ikke. Er for sliten :0(

 

Lurer nesten på å gå å ta meg en liten lur jeg..Sove litt...:0)

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg har vært litt kvalm hele tiden siden han ble dusjet. Liker ikke slik lukt....

Har frista mye med et bad, har bare dusj her. Liker å ta et bad for å slappe av eller når jeg er litt lei meg......

 

Du må ikke slite deg ut så du blir dårlig. Ta litt og litt heller...Du tåler mye mindre nå vet du...er ikke lett å innse det.

Sett klokka på en time eller halvtime - så blir du litt piggere..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hellu...

Da har jeg skravlet med vinterbarn :0) Knakande koselig jente.Skulle ønske at jeg kunne ha skrudd frem tiden litt for henne..Tenker på hvordan jeg hadde det for 8 uker siden..Da ville jeg legge meg ned å dø.

Måtte bare inn å kuppe tråden deres.Gadd ikke lese den altså.Den ar så lang..:0)

 

He he he har laget med brownies idag..Skal bli rund og god nå ja..Deilig med usunne ting.Smaker godt.

 

Det er sånn liv inn i magen min i dag..Tror liten har fått sukker sjokk av Mr Freeze isene jeg spiste da jeg skravla med vinterbarn.

 

Blr aldri til at jeg la meg nedpå så i dag blir det tidlig kveld. Er trett og sliten.

 

Må bare vente på at kaka kjøler seg ned litt.

 

Finne noe brød mat før jeg stapper i meg mer søtsaker..Håper du snart fyrer opp den pcen din og kommer å chatter altså...Savner deg..I miss you like crazy i miss you baby..Trallallalla...:0)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan er det du kjenner babyen hele tiden ?

Hørte fra henne at dere hadde chatta - hun likte det godt !

Håper tiden går fort så hun blir fort bra igjen...

 

Hehehe....var faktisk på nettet for 30 min siden, men da var du ikke pålogget en gang og jeg gadd ikke chatte med noen andre så jeg skrudde av pc'en. Har ikke vært i form i dag. Vært ekkelt kvalm og vond i magen og trøøøøtt. Så nå skal jeg snart legge meg - gleder meg til det. Har litt svaaaakt vondt i bakhodet.

 

Er en anonym som la inn et innlegg om at det var så mye forvirring om når vi skal hoppe over og at man skal gjøre det etter 12 fullgåtte uker - når man begynner med uke 13. Dvs. hun mener vi skal over når vi er 13+0. Hva mener du ? De fleste har gått over når de er 12+0.

Jeg trodde det var det som anonym sa, men ser at de fleste stikker over når dem er 12+0...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når en er 12+1 er en i 13 uke..Bare vent å se på hva bim siden skriver..Alle hopper over når de er 12+1..For da er en i trettende uke. Oppe på 2 trimester står det fra 13 uke til 28. de som er 28+1.Stikker til 3 trimester da..Så kom inn du..Er sikkert ei misunnelig snuppe som skreiv det innlegget. Det utrolig mange sure anonyme på 2 trimester vær klar over det.Jeg fikk litt hetta..Rett og slett..

 

Nei,nå er det legge tid. Natta vennen !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke....mista helt lysten og gleden å hoppe over..Har gleda meg så mye, også kom denne dumme tråden.

 

Jeg hopper nok over - men ble litt deppa over det.

 

Har vært så trøtt idag og ble frista til å smake litt taco - som jeg ikke tåler. Så nå sitter jeg her og er skikkelig dårlig og kvalm etter en reaksjon. Dumme meg !!

Håper du har det bra.....får ikke kommet meg på BIM inne i stua fordi sambo ser på episoder han har lasta ned fra nettet som han kjører på laptopen som han nå har koblet til tv'en....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da skriver jeg det siste innlegget på 1 trimester på skravle siden..Nå kan vi starte ny på 2 trimester :0)

 

Jeg spyr ennå er i uke 17 idag..Fy faen jeg er lei...:0(

 

Naboene våra ringte nettopp de er på rund reise i nordnorge.De var nå kommet dit pappa er fra, så jeg geleida de til bestemor sitt hus.Håper at hun er hjemme.Hun kjenner de fra før. Bestemor har det vondt nå. Sitter bare å venter på at pappa skal dø..Håper virkelig hun torde åpne døra for besøket..Overasskelse besøk :0)

 

 

Gubben er bort reist til i morgen..Forma er kjempe laber..Gud hvor pyton alt er nå..:0(

 

Fikk melding far ei venninne som venter nr 4 i går. En sjokk baby..Han steriliserte seg i vinter,men det har ikke virka..De har sikkert ikke fått med seg at han må levere ny prøve 2-3 mnd etter operasjonen.Sjekke om alt er dødt..

Så da håper jeg de får jente.Hun har to gutter fra før og han og hun har en gutt sammen..

 

Velkommen inn på 2 trimester vennen :0) så snakkes vi der !

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...