Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi begynte med at han fikk smake små "smuler" når vi spiste brødmat. Han syns det var kjempespennende, så når han var ca 6,5 mnd fikk han smake "egen" skive med leverpostei på. Sjærte bittesmå biter og passet på at brødet var mykt. Først sugde han på det til han fikk løst det opp og svelgt det, men nå har han skjønt tegninga og tygger som besatt med gommene ( har bare to tenner nede enda). Han er over 7 mnd nå og spiser en hel skive uten skorper. Får fremdeles grøt i tillegg for å bli mett da :)

Hun sugde på bitene til de ble svelgbare, og spiste egentlig ganske greit med en gang, men ofte ble det slik at hun fikk noe i vrangstrupen og kastet opp igjen alt.. Men ikke gi ferskt brød for det har lett for å klumpe seg. Daggammelt brød er bedre.

Her i huset fikk han det første gang når han var 5,5 mnd. Kjempevellykket. Lillemann ble veldig fornøyd og spiser brød med leverpostei jevnlig. Han har ikke vært særlig begeistret for grøt så nå går det bare på pupp og brødskive, og litt vann i ny og ne.

Annonse

Jeg synes det er bedre å bruke grovbrød jeg. Loff klumper seg så fort sammen og blir "limete". Dessuten er det lite næring i det. Sønnen min (6 mnd) er dessuten veldig opptatt av å holde brødetbitene sjøl og kniper igjen munnen hvis jeg prøver å gi han det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...