Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvor lenge det kan ligge i fryseren avhenger vel litt av hvilke ingredienser du har brukt. Fet mat har kortere holdbarhet i fryser enn mager mat, men tror det skal tåle å ligge ganske lenge. Vet ikke hva som er vanlig holdbarhet på frysemat generelt, men du kan sikkert ta utgangspunkt i det. Selv lager jeg 10-12 porsjoner av gangen når jeg lager mat til lillegull så maten blir aldri liggende i fryseren mer enn ca 2 uker før den er spist opp, så har aldri tenkt på det med holdbarhet i fryseren.

Er ikke sikker på holdbarhet etter opptining heller, men mat jeg har tatt opp til gullet lar jeg aldri stå i kjøleskapet lenger enn 2 dager.

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5082633-hjemmelaget-mat/#findComment-5082844
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...