Leola Skrevet 16. mai 2006 #1 Del Skrevet 16. mai 2006 Er blitt så glad i det siste tiden. Men er usikker på om den er varmebehandlet eller ikke. Noen som vet?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisaColli Skrevet 16. mai 2006 #2 Del Skrevet 16. mai 2006 hehe, jeg hadde samme innlegget for noen dager siden! trønderfår er min livrett;) tror ikke det er noe farlig å spise det, spekemat er liksom mer fenalår og sånne ting.. så lenge den er fersk og ikke har vært lenge i kjøleskapet eller gått ut på dato, er det vel ikke noe fare! jeg spiser det i hvertfall enda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mille-77 Skrevet 16. mai 2006 #3 Del Skrevet 16. mai 2006 Jeg tenker på salami etc som spekemat. Er du i tvil, så send en mail til produsenten, eller frys påleggpakken i noen dager, så er du sikker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå