Gå til innhold

Hva har dere helst på


Anbefalte innlegg

Jeg har fått et hefte fra legen min hvor det står at man skal spise oppskåret kjøttpålegg ferskest mulig, men ingen ting om at man ikke skal spise det..? Har derfor spist en del fårepølse innimellom jeg..

Ellers har det gått i mye hjemmelaget potetsalat(den du kjøper syns jeg blir for sterk), mye syltetøy, brunost m/syltetøy og youghurt(på brødskiva ja....) Nå som kvalmen har gitt seg kjenner jeg behovet for andre pålegg begynner å melde seg, gleder meg til å bli i stand til å nyyyte brødskiva igjen:)

 

Ellers har det gått mye i reint kjøtt til middag, med potet og brun saus og grønnsaker. Eneste som frister, å så fiskeboller å lapskausen til mamma:)

 

 

Fortsetter under...

Jeg regner med at det i det heftet også står at du ikke skal spise rått kjøtt og spekemat er rått kjøtt... Det finnes også annet oppskåret kjøttpålegg: kokt skinke, servelat....

 

Dette er kjøtt som er kokt/ varmebehandlet og derfor lov... men hvis det har ligget åpnet lenge kan det selvsagt gi grobunn for bakterier som i all annen mat...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...