Gå til innhold

Spekemat på 17. mai


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er invitert på rømmegrøt og spekemat på 17. mai, er bare i 9. uke, så er litt tidlig å fortelle. Vet jo at man ikke skal spise spekemat, men kan man spise det dersom det har vært frosset? Er spleiselag, så skal ha med spekemat selv, så da kan vi jo fryse den først. Er det trygt å spise da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Var ei som sa at det ikke var noen forskjell om man frøs maten.

Bakterien døde ikke, men gikk i dvale....

Så det beste er å ikke spise det...

Litt sjokk - har jo selv spist roastbiff og medium minus stekt kjøtt som har vært frosset over lang tid....

Får heller ofre meg og spise skikkelig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen min er erfaren kokk, og fortalte meg at de bakteriene i spekemat og roastbiff og sånn som kan være skadelige for oss gravide overlever fint en tur i frysern. Varmebehandling dermiot er de ikke særlig glad i. Dvs holde seg unna spekemat, spise gjennomstekt biff med god samvittighet.

 

Men jeg skjønner dillemmaet ditt også... jeg fikk HELDIGVIS beskjed om at det ble pastasalat og skinke istedet for spekemat imorra - da slipper jeg å finne på en løgn - eller spre nyheten "for tidlig" :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...