Anonym bruker Skrevet 15. mai 2006 #1 Skrevet 15. mai 2006 Jeg skal til syden om et par uker. Jeg er vanvittig glad i feta-ost, og lurer litt på hvordan dette er å spise i f.eks Hellas. Kan vel kanskje ikke regne med at den er pasturisert der....
icetulip Skrevet 5. juni 2006 #2 Skrevet 5. juni 2006 Det lurer jeg også veldig på. Skal til Hellas i slutten av juli. Gleder meg veldig og elsker gresk salat.
junece Skrevet 5. juni 2006 #3 Skrevet 5. juni 2006 det er et godt spørsmål... spiser du den som det står pasturisert på her i norge, er det ufarlig? da blir jeg iallefall supergla for det er jo så sinnsykt godt:)
icetulip Skrevet 6. juni 2006 #4 Skrevet 6. juni 2006 Jeg har spist fetaost i Norge. Så lenge osten er laget av pasteurisert melk, så er den ok. Men er det vanlig å pasteurisere melken i hellas?
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2006 #5 Skrevet 7. juni 2006 Spør jentene på gravid i utlandet forumet. Sikkert noen som bor i hellas der ;-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå