Gå til innhold

charlotte82


LisaColli

Anbefalte innlegg

laget en ny tråd jeg:P

jeg har ikke noen spesielle symptomer enda egentlig. er bare svimmel.. kommer nok litt mer etterhvert, men håper jeg slipper unna den verste kvalmen!! er 4+5 i dag bare.. tiden går så sakte!

hadde du innvendig ul siden du hørte hjertelyden? fikk du det pga ma du hadde, eller kan man få det uansett? du er jo snart over den kritiske tiden, det er bra! gleder meg til jeg er der!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg var til vanlig kontroll hos legen, og han spurte om vi skulle se om vi fant noe liv. så han brukte en sånn "lytte på bejbien dings" (aner ikke hva det egentlig heter jeg;p) det var bare en høytaler og en slags mikrofon dings som han brukte på magen min med masse kontakt gele.. han sa det var litt tidlig, og at det kunne hende at vi ikke fant noe, men mannen var dreven og fant hjertet han:) tror ikke det er vanlig å gjøre det på første kontroll, er jo ikke så beroligende for en bekymret mor om man ikke finner noe..

 

hadde tenkt å spørre om tidlig ul, men følte ikke at jeg trengte det siden jeg hørte hjertet:) men om man er bekymret så er det jo ikke noe i veien for å spørre om en ul:)

 

håper du slipper kvalmen! er nettopp blitt kvitt min 24 timer i døynet kvalme, og det var godt! hadde gått ned i vekt istedet for opp, og det er jo ikke helt bra.. men regner med det snur seg raskt nå som matlysten er tilbake;)

 

du er i uke 12 før du aner det:) jeg syns de siste 4-5 ukene har gått fort vertfall:) nå gleder jeg meg mest til å få en liten mage:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

okei, hvor langt på vei var du da du hørte hjertelyden? vet du om man får noe ekstra oppfølging når man har hatt ma/sa? er litt bekymret skjønner du! men det er sikkert vanlig kan jeg tenke meg :P

 

tror bimmingen min gjør at tiden går saktere, hehe.. gleder meg kjempemasse til å få mage ja, synes det er så fint! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hm.. ja si det.. var vel 11+2 den dagen jeg var på kontroll. og det slo fort:)

 

er ikke sikker om man får noe tettere oppfølgning.. jeg har ikke fått det, men har ikke spurt heller da. vet man får oppfølgning om man har hatt 3 sa etter hverandre, men tror ikke det ligger noe automatikk i det ellers..

skjønner godt du er bekymret jeg.. det har jeg og vert, men ble litt roligere etter kontrollen:)

spør legen eller jordmoren din, de skjønner sikkert at du er bekymret.. tror det var derfor legen min fåreslo å lytte litt:)

 

ja, tiden går helt klart sakte når jeg er her inne hvær dag.. men det er da så avhengighetsskapende;p klarer ikke la vær og logge meg på, bare for å se om det er noe nytt:)

 

sitter å ser dokomentar på tv 2 om livet i magen nå. så søte de små nurkene er:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg tror jeg skal spørre legen jeg:) skal dit på tirsdag.. er egentlig time for forrige svangerskapet, men har ikke avbestilt. skulle ta celle-prøver og clamydia-test. kan de gjøre det alikevel tror du? håper ikke de blir sure siden jeg ikke har sagt ifra!!

 

denne siden er veldig avhengighetskapende, skal si meg enig i det! tror jeg skal prøve å holde meg unna litt, kanskje jeg får gjort noe husarbeid også;) hehe

 

måtte se big brother ikveld jeg, så tar opp dokumentaren! skal se den etterpå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

gu og prøver i forbindelse med det kan de sikkert ta uansett, kan ikke tro det er noe problem..

 

da jeg hadde ma ble alle mine timer hos lege, jordmor og ul automatisk avbestilt. er jo ikke noe serlig å skulle ringe å si ifra selv så.. men tror ikke de blir sure om du ikke har sakt fra, det skjønner de sikkert godt tenker jeg.

 

husarbeid?? huh?? *hehe* tror ikke jeg har gjort noe sånt siden jeg fant ut at jeg var gravid jeg.. fant det ut da jeg ble så innmari kvalm, og derfor har min kjære tatt seg av alt slikt. så snill den mannen altså:) var ikke inne på kjøkkenet en gang på 3 uker, for jeg ble kvalm bare på tanken. SÅ glad det er over!!

 

det var jo selvsakt fødselssener på slutten av dokumentaren.. hohohoooo.. tror ikke jeg har sett noen krympe seg så før i mitt liv som kjæresten gjørde da:) skal ikke si jeg var mye bedre selv, men det skal bli interesant å se hvordan han takler det i virkeligheten.. bra det er ei stunn til kjenner jeg:) *skummelt!*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hehe, skal legge meg i senga å se den strax! samboer sovner vel etter 5 minutt kjenner jeg han rett;) men jeg skal tvinge han til å se den i morgen, hehe..

 

jeg var ikke til utskraping da, var bare på legevakta i 5 minutt, og de sendte meg hjem igjen. har timen blitt automatisk avbestilt uansett? hmm, tror jeg må ringe i morgen å høre etter, og evt bestille en ny time!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hm.. vet ikke.. kanskje er det ikke registrert noe sted at du har mista da kanskje.. jeg vet ikke jeg nei.. en telefon er vel enkleste måte å få et svar sikkert.. jeg var innlakt på sykehuset i 3 dager jeg, så det er jo litt annet.. kanskje.. er ikke alltid like lett å forstå seg på hvordan helsevesenet fungerer..

 

tvang fungerer;) var vel ikke helt frivillig min sambo satte seg ned og så over 2 timer med svangerskaps dokumentar nei. men skal man bli pappa, så må man tåle såppas;):P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, det er jo ikke bare oss jenter som skal ha barn! virker sånn noen ganger, han er ikke så veldig interessert enda:P han sier at det kommer til å gå mere opp for han når jeg får mage! noe jeg gleder med til:)

 

ringte legen i dag, og timen står der enda! så da blir det GU i morgen.. æsj, noe av det verste jeg vet..men må man, så må man!!

 

har du vært hos jormor enda? eller når skal du? lurer på når det er vanlig å bestille..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror det er litt vanskelig for mannen i begynnelsen.. han ser jo ikke noen forskjell.. og har jo ikke alle de gravid greiene vi føler på kroppen.. min jublet og ble veldig glad da testen ble posetiv, men skjønner at han har værre for det nå.. alt er jo likt som før.. men han sjekker hver morgen om magen har vokst noe:)

 

gu er ikke spes koselig nei.. jeg slapp unna jeg.. er jo ikke så lenge siden sist jeg var, så da mente han det ikke var nødvendig.. men tror det var mest fordi han var stressa.. er ikke greit å være lege når man er en time forsinka allerede kl 10 om morgenen.. kanskje må jeg på benken neste gang istedet.. usj.. vil ikke!

 

har bestilt time hos jordmor, men fikk ikke time før seint i august. bor i trondheim, og her er det ikke full dekning i jordmortjenesten, så jeg er glad jeg fikk time i det hele tatt.. tror jeg ville tatt kontakt med jordmor ganske tidlig, for det er mange steder det er dårlig stelt tror jeg.. jeg ringte i uke 10, og har fått time i uke 24.. laaaaang ventetid.. og hun lette godt og lenge før hun fant den timen jeg fikk..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oi, bor i trondheim jeg også!! bør kanskje begynne å bestille da, så jeg får time før ungen kommer?:P hehe..

 

har du tenkt noe på 3d ultralyd da? har litt lyst til det jeg, senere da selvfølgelig.. vet du hvor i byen de har det, og hvor mye det koster?

 

er du trønder eller innflytter? så artig da, kanskje vi møtes på bim-treff en gang ;)

 

kjæresten min ble også kjempeglad da testen var positiv!:) forrige gang var det ikke planlagt, så han følte t han ikke fikk forberedt seg psykisk først.. så da reagerte han med litt panikk kan man si:P men han ble lei seg da vi mista, og sa at vi skulle prøve på nytt:))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oj, så morro:) ja.. jordmora satt lenge å sa "hm.. allerede i desember ja.. hmm..." da jeg ringte.. hører til midtbyen helsesenter, men tror det er det samme på alle helsesentrene i byen.. hva med å ansette flere jordmødre dere? det hadde vært en ide;)

 

har sett litt på det, og 3d ultralyd ser fancy ut.. aner ikke om de har det hær jeg, men om det finnes, så tror jeg at jeg blir å bestille en time senere. koste hva det koste vil..

da får man jo se orntli', syns det er litt vanskelig å forstå seg på de ul bildene noen ganger.. ser jo at det er noe, men ikke så greit å forstå hva noen ganger..

 

jeg er trønder ja.. av typen som har bodd litt over alt i trøndelag. men har mine aner fra vesterålen, men det er det ingen som vet uten at jeg forteller det.. men tror trondheim er stedet for oss. kjæresten er ikke skapt for bygde liv han, så da blir det nok til at vi blir her i byen.

syns det har vært dårlig med bim treff i trondheim jeg.. eller, det har jo vært, men bare for folk sent i svangerskapet eller som allerede har fått.. folk er vel ikke så ivrige etter å møtes sånn så tidlig kanskje.. det er jo stort sett hemmelige greier enda på 1 tri:)

 

hos oss var det planlakt 1 gang, da vi mistet, men ikke like mye nå kanskje.. hadde egentlig tenkt det var best å vente litt, men de tankene forsvant fort den søndags morgenen testen formelig ropte beijbi i magen etter oss:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

såpass ja, tror jeg må ta det opp med legen i morgen! er det ikke vanlig å dra til jordmor før ordinær UL i uke17-19 da?

 

jeg er født og oppvokst her i byen, og trives veldig godt! kjæresten er egentlig ålesunder, men har bodd her så lenge at han har konvertert:P

 

har ikke rukket å hengt her så lenge jeg da, så har ikke fått med meg om det er noe treff.. men hadde jo vært artig det! skal bli med hvis jeg hører om treff for oss med små spirer :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jordmoren min sa jeg mest trolig hadde ul i uke 20, og da passet det bra med en time 4 uker etter det.. bekymrer meg ikke så for det egentlig, jo lenger jeg er på vei ved ul, jo mere å se tenker jeg:) og jeg har en meget erfaren og dyktig lege, så ser frem til å gå tilbake til han også.. hadde vært noe annet om jeg ikke hadde likt legen min noe særlig..

 

syns trondheim er sånn passelig stort.. så er det så pent! trives knallgodt:) gleder meg til sommeren kommer. da blir det mye bading, grilling på festningen, spise bær rett fra kurven i en eller annnen park, og bare kose meg masse:) ser bort fra at jeg antagelig ikke får noe eærlig til ferie i år da.. men har alltids helgene:)

 

det minste spire treffet jeg har sett er oktober, så det nermer seg vel:) blir nok med om jeg ser det skal være treff jeg også. har ingen venner med barn/ gravide i byen, så det kunne vært morro å treffe noen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja det er jo sant det da, mere å se og mindre tid igjen etterpå ;)

har kvinnelig lege på valentinlyst jeg, hun er kjempegrei!

 

gleder meg til sommeren kommer for fullt jeg også! ingenting er som grilling på festningen eller en kald (alkoholfri :P ) pils på solsiden! der jeg jobber er det nesten aldri stengt, og siden jeg er "ekstrahjelp" må jeg jobbe myyye inkl helger:( men får vel litt tid til andre ting uansett! tenk hvor koselig det blir om et år da, sitte i fjæra med bebisen:) ååh, jeg gleder meg ja!! har bare ei venninne med unge, resten er av den typen som skal vente lengst mulig med slike ting.. dessverre for meg:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er egentlig ganske heldig jobbmessig jeg. kan et fag det er lett å få en jobb innen, da ikke så mange andre kan slikt, så jeg kan vel i grunn bestemme min egen arbeidstid.. er jo ingen andre som kan ta over min jobb uansett.. men det blir jo ikke penger av å ha fri, så jeg er ikke vanskeligere enn at jeg har sakt at jeg ikke gidder å jobbe i helgene. var helgehjelp da jeg gikk på skolen, så det er jeg lei av! er egentlig utdannet førskolelærer da, men har ikke villet søke så mye som det enda.. kanskje etter mammapermisjonen. da passer det bedre med en sånn jobb:)

 

har to venninner med små barn, men de bor ikke hær, så det blir ikke det samme.. er jo ikke bare å ringe for å finne på noe da.. litt kjedelig nå også.. veninnene går ut i helgene, og det er det skjelden jeg gidder.. fulle folk er ikke spesielt sjarmerende gitt..

 

gleder meg masse til jenta kommer ja:) trille vogn å greier:) koselig:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm, nå ble jeg litt nysgjerrig her!! hva jobber du med da? :P

 

nei, jeg klarer ikke fulle folk når jeg er edru selv! da synes jeg nesten det er bedre å bare bli hjemme! jeg skal prøve å være med litt ut i begynnelsen for å ikke avsløre meg selv! selv om de sikkert skjønner det etterhvert..

 

jenta? hvordan vet du det?:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

øhm.. jeg er håndtverker.. eneste jenta i byen med den jobben jeg har tror jeg.. kanskje er jeg sær, men har ikke så lyst å si akkurat hva jeg gjør, for da er jeg plutselig ikke anonym i det heletatt her inne lenger.. i og med at alle som vil kan lese det.. jeg jobber i et verksted/ butikk, så det hadde ikke vært så vanskelig å finne meg liksom..

 

oppdaget plutselig at fulle folk sier fryktelig mye rart når jeg selv var edru.. og de roper og skriker mye.. huff.. ikke bra.. om jeg blir med ut, så er jeg normalt ikke jenta som sier nei til en drink, så da er det lettere å holde det hemlig om jeg er hjemme.. men snart kan jeg vel fortelle det, så da kan det jo hende det blir en tur ut, for ikke å bli helt asosial:)

 

vet ikke hvorfor jeg sier jente.. men det blir jente.. det er jeg helt sikker på!:) er litt rar sånn.. bare vet..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

okei, jeg skjønner at du vil være litt anonym ja:) er ikke noe sært det!

 

tror folk skjønner det med en gang hvis jeg blir med ut uten å drikke ja! jeg er som oftest den som skal ta det litt rolig, men ender opp med hardfylla, hehe :P pappa sa en gang at jeg måtte være forsiktig så jeg ikke ble alkoholiker, haha.. må sørge for å kjøre bil, så er det grunnen;)

 

jeg har mest lyst på jente jeg også.. vet ikke helt hvorfor, for egentlig spiller det ingen rolle! men jeg tipper at jeg får gutt da, bare fordi jeg ønsker meg jente :P men blir overlykkelig samme hva jeg :)) bare den sitter fast der inne i ca 8 mnd til!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

haha.. to av samme slaget vi da:) min kjære morfar sa senest i jula at jeg mått være snill pie, og huske at hjemmelagd vin var farlig for små piker;)

 

tror det er noe med at vi vet så mye om det å være jente selv.. en gutt er liksom mer fremmed.. men alikevell meget velkommen her også ja:) sambo vil jo mer enn gjærne ha en gutt å lære bort sine fotball kunnskaper til;p boys will be boys;)

 

den sitter nok fast, det tror jeg..:) min også.. er noe med at jeg denne gangen kan se for meg meg selv som mor.. med en liten en i armene.. det kunne jeg ikke sist. merkelig med det, nesten som om man vet mer enn man egentlig er klar over noen ganger..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe, typisk gutter det da! kjæresten min vil ha en å spille playstation med ;P

 

var til legen i dag ja! hvordan skal jeg klare en _fødsel_ når jeg synes GU er vond?!.....æsjæsj, auau.. ble henvist til sykehuset for innvendig ultralyd! men hvorfor skjønner jeg ikke, for da jeg kom dit sa de at de ikke kom til å se noe uansett, og sendte meg ut! skjønner jo at det er liten vits, når hjertet ikke har begynnt å slå engang, hehe.. tror legen min var litt surrete i dag!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hadde du den gravid gu'n eller? for den er vond. type trykke hardt på magen samtidig som han trykker på livmora innent ifra.. trodde jeg skulle besvime da legen gjorde det på meg..' ja takk, klem hardt på den allerede følsomme livmora mi er du snill..' øh.. i think not! sånn sett er jeg bra fornøyd med at legen min hoppet over hele greia.. men det er vist for å sjekke om man har utover eller innovervendt livmor.. ikke for at jeg vet hva som er forskjellen, men jeg har da altså utovervendt så vidt jeg husker..

 

synn du ikke fikk ultralyden da.. det er jo litt morro selv om det ikke er så mye å se enda.. var på innvendig ul et par tre ganger etter ma'en min, og det var litt fænsy å se livmor og eggstokker å sånn.. litt annet enn tegninger i ei bok liksom;)

 

sitter å spekulerer på om jeg kommer meg inn i bunaden i morgen, eller om det er a lost case.. om ikke så aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg.. hm.. jaja.. det løser seg vel..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror det var gravid-gu'n ja, men det var ikke så ille. det er dette fæææle jekke-redskapet de bruker som ligner på en pølseklype.. kan ikke fordra den altså!!! syns å huske at hun sa jeg hadde innovervendt livmor, hva det enn betyr:P

 

har litt skrekken for den stolen de har også, så var litt fornøyd med at jeg "slapp".. men vil jo gjerne se også.. tror jeg skal prøve å få meg tidlig ul når det er litt mere å se. det er visst litt vanskelig, men legen min er veldig grei, så hun gir meg sikkert en henvisning etter litt mas!

 

kom du inn i bunaden eller? har ikke bunad jeg:( vil ha!! brukte en time på å finne et antrekk i morrest.. gjort i dag da? vi så borgertoget og spiste på lian, og drakk kaffe hos oss etterpå. 17 mai er ikke så stor greie lenger nå, når man ikke har noen småbarn i familien! men må si jeg ble rørt til tårer da jeg så krigsveteranene i toget! klarte nesten ikke å holde tilbake,hehe..sikkert litt overfølsom om dagen:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

usj, ja den jekke pøse klypa er skikkeli ekkel! husker legen min bare slapp den mens den var oppi der en gang.. vilket selfølgelig resulterte at han kløp meg med "pølseklypa" innvendig. au au au!!

 

den innvendige ul tingen er ikke så ille.. det værste med hele greia er at legen trer en kondom på den stav tingen de bruker, og det så litt guffent ut;p

 

bunaden passet den.. eller rettere sakt, drakten passet. har både en nordlandsbunad og en drakt som mamman min designet. snedig med syerske i nær familie:) syns jeg nå.. ikke når hun på død og liv skulle sy antrekk til meg til jul og sånn da jeg var 13-14..

 

vi var nede i byen og så borger toget og folkelivet. spiste is, pølse, sukkerspinn og lakris:) nam nam nam!!

så har vi spist go mat her hjemme, og har bakt en kake som vi har skrevet jæss for norge på som sikkert blir spist nå etter hvert.. litt mett etter maten for å si det mildt!

 

nei, 17. mai er ikke det helt store lenger, men tror det kan bli noe annet til neste år, med barnevogn og greier.. og det blir vel sånn til de går ut ungdoms skolen tenker jeg:) nesten hvertfall:)

 

ja, så rørende at folk aplauderer når de går forbi! fantastisk bra..

likte også at yosef kone som gikk sammen med de andre rosenborg spillerne ropte hipp hipp hurra for fulle lunger:) den mannen har nok ikke mye stemme til overs etter denne dagen;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...