Gå til innhold

Er det noen som vet hvor det står hva man kan/kan ikke spise i sv.skapet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tror det står på matportalen.no

 

En skal være forsiktig med kjøtt som ikke er gjennom stekt.Grønnsaker og frukt må vaskes godt.Spekemat og røkelaks skal en være forsiktig med.

Forskjellige oster kan en heller ikke spise.

Så lenge biffen er gjennomstekt kan du fint spise den. Rødt kjøtt bør du holde deg unna. Og der ligger jo problemet.... det er jo en god, blodig biff som er god - er den gjennomstekt blir den jo drit kjedelig...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...