Anonym bruker Skrevet 10. mai 2006 #1 Del Skrevet 10. mai 2006 Grunnen til at jeg spør er fordi jeg ikke lenger har kontakt med noen lenger. Vi har slutta på skole og forsvunnet hvert til vårt. Jeg ble så begeistret for maten deres:-) (de jeg kjente var fra vietnam, men all asiatisk mat er stort sett godt!! Jeg lurer på om dere gir brød til barna deres? Dere gjør vel det her i norge, men ville dere gjort det i hjemlandet? Hva gir dere i stedet for i så fall? Skulle så gjerne hatt noen gode oppskrifter jeg...elsker maten deres! Vil være... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
1litenOg1Stor Skrevet 10. mai 2006 #2 Del Skrevet 10. mai 2006 Jeg er ikke det men sambo er fra vietnam.Han lager vietnamesisk mat og det er godt ja,nam nam:=) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5003085 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Expat Skrevet 10. mai 2006 #3 Del Skrevet 10. mai 2006 Ikke er jeg asiat, men så vidt jeg har forstått får barna i Japan ris, fra grøtkonsistens til vanlig ris. De lærer også å spise fisk med bein i når de er (mye) større, slik får de i seg kalsium! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5003417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2006 #4 Del Skrevet 10. mai 2006 Ja, jeg er fra Asia! Hva slags oppskrifter trenger du? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5004004 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Du og jeg og vi fire Skrevet 10. mai 2006 #5 Del Skrevet 10. mai 2006 Jeg er ikke HI men hiver meg likevel inn i denne tråden. Jeg er også fryktelig glad i asiatisk mat, og lurer på hvilke "standartingredienser" som er greit å ha i skapet til en hver tid for å kunne lage asiatisk mat. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5004294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2006 #6 Del Skrevet 10. mai 2006 Østersaus - fiskesaus - Ketchap manis - brunt sukker - ris - maisolje kommer du langt med Ellers er det alltid greit å ha hvitløk, ingefær og chili innen rekkevidde. De "ekte" ingrediensene får du kjøpt i asiatisk butikk. Jeg synes ofte de en finner i vanlige dagligvarebutikker er smakløse i forhold. Østersaus og fiskesaus bruker jeg istedenfor salt, ketchap manis i stedenfor honning/sukker. En asiat Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5004566 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Du og jeg og vi fire Skrevet 10. mai 2006 #7 Del Skrevet 10. mai 2006 Hm da må jeg ut å handle:) Men hvis jeg skal lage en enkel kylling/svinekjøtt-wok, hvordan gjør jeg det? Er veldig glad i curry. Og så er mannen min vanvittig glad i scampi (og curry). Har du en oppskrift på noe scampi-saker? Lover å ikke plage deg mer etter dette:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5004727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2006 #8 Del Skrevet 10. mai 2006 KYLLING I KARRI 4 stk kyllingbryst i tynne strimler 1 løk 2 ss karri 1-2 ts sambal oelek (chilipasta) rød paprika (eller rød chili) i strimler hønsebuljong 1-2 ss fiskesaus (salt soyasaus) 1 bokskokosmelk (liten) eller matfløte 1 boks bambus Varm opp wok med olje og fres kyllingstrimlene i 1-2 min. Tilsett sambal oelek, løk, paprika, bambus og buljong. Hell kokosmelk og karri i til slutt og la det koke i 1-2 min. Server med ris. REKER I WOK Ingredienser 400 gr reker, renset 1 ss maisenna 1 ss sherry marineres i ca. 20 minutter 2 ss vann 1-2 ss soyasaus 1-2 ss ananas juice 1 ss sukker Litt sesamolje 2-3 fedd hvitløk, hakket 1 liten løk 2 ss tomatketchup Framgangsmåte: Wok rekene i 2-3 min og sett til side i en tallerken. Varm opp woken med litt olje og tilsett løk, hvitløk, vann, soyasaus, ananas juice, sukker, sesamolje og ketchup. Ha rekene i og bland hurtig før retten blir servert. Enklere tror jeg ikke det kan bli. Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5004780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Du og jeg og vi fire Skrevet 10. mai 2006 #9 Del Skrevet 10. mai 2006 Tusen tusen takk. Dette hørtes kjempegodt ut. Gleder meg til å prøve:) Ha en fin fin dag:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5004840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. mai 2006 #10 Del Skrevet 10. mai 2006 Ica har alt det hun nevnte. Det kan også være greit å ha lime blader. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5003004-hei-er-det-noen-asiatere-her/#findComment-5005248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå