Gå til innhold

Hebbie og Idefix


Gjest

Anbefalte innlegg

Så kjipt å vente så lenge for en UL !

 

Skal du ha besøk i dag da ?

 

Selvfølgelig skal jeg gi beskjed om jeg skal rundt ditt område :o)

 

Jeg vil ikke bli en byrde for dem at siden dem har gjort det et par ganger så kan dem fort føle at dem må alltid betale og da blir det ikke så gøy lengre...Jeg liker alltid å betale for meg selv - spesielt når det ikke berører noen andre.

 

Har lest at flere har fått større mage på kvelden og den har gått ned dagen etter.

Ikke så bra med 2 bokser cola om dagen, nei ;o)

Men du få gjøre det som får deg bort fra kvalmen.....det viktigste er at du ikke spyr.

Jeg har bare litt kvalme, nesten ingenting lengre.... Foreløpig så virker svangerskapet mye bedre enn forventet - etter å ha hørt hvordan andre har opplevd det. Men det er fortsatt tidlig og mye kan skje !

Har begynt å kjenne ting med magen - så det er jo spennende. Hvor tidlig er det tidligste du har hørt jenter kjenne noe ? Har ikke noen kjent det i uke 9-10 ?? Du gjorde vel det denne gangen ? Er noen uker siden du nevnte det første gang.

Gleder meg til å fortelle slekta om dette - har mest kontakt med faren min sin side. Mens moren min sin side er så tørre og kjedelige - treffer dem helst..aldri. Merkelig at moren min er i slekt med dem - hun er så anderledes. Fargerik og livlig......

Funderer på om jeg skal scanne inn UL bildet jeg har på et ark og skrive noen ord - og poste det til slekta....heheheehe......

 

Jeg skrev flere innlegg - kommer helt an på hvordan overskriften er. Hvis du refererer til en spesiell person så er det lettere -da det er så mange innlegg og dem skummer kjapt nedover. Kan ta tid dette !

Er bare snakk om flaks...Jeg spurte etter KIMBY (som alle andre gjør) og hun andre som nettopp hadde begynt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den 23 som nå er den 6 er det bare vanlig jm time.Men jeg har gleda meg slik til å få høre hjertelyd.Siden jeg ikke har kjøpt meg babywatcher...

Jeg skal til den ordinære ultralyden den 15.Derfor så fikk jeg time til jm den 23.Slik at det blir ca. en mnd mellom kontrollene.Nå blir det nesten 2 mnd mellom..

Hm..kanskje jeg skal hyle meg til en ul med legen min igjen...?

 

Jeg har tenkt på at jeg burde scanna inn de tre ul bildene jeg har.Det første av ei lita bønne og de to andre av noe som ligner på en baby....

 

Venninna mi kommer visst i tre tiden.Det er snart det.Burde ha vaska ,men gidder ikke.Formen er laber idag.Er så trett og sliten.

I morgen skal vi på shopping.Jeg må ha nye sko til ungene og meg selv til 17 mai.Må ha gode gå sko.Har pene sandaler.Men her har det vært dritt vær i 3 år på 17 mai.Så det blir vel det samme i år...

 

Burde stilt i støvler og sydvest:0)

 

Du er på en måte så heldig som er førstegangs gravid.Alt er så nytt og spennende da.Jeg venter min siste...Det er så rart.Vemodig på en måte.

 

Men også godt.Vi er på enden av det å ha småbarn.Du er på starten:0)

 

Slekta til pappa er kjempe merkelig.De har jeg veldig liten kontakt med.De er sånn som aldri forteller eller deler noe med noen.Men forventer likevel at vi skal vite alt som skjer med dem....

 

Mammas in familie er noen artige skruer,mamma er ikke så lik dem.Men alikavel har de noen likheter ja...:0)

 

Men gubben min må være adoptert.Han er så ulik sin familie...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss - er du syk i dag ?? Du skriver DE lange innleggene til meg :o)

 

Er så morsomt å høre deg kalle spira di for en bønne ;op hahaha.....

Synes du skal forklare saken til legen din og fortelle hva du ønsker. Går sikkert helt greit.

 

I dag jeg sto og frankerte post så kjente jeg akkurat som et hjerte som dunket på venstre side av magen min....du skjønner hva jeg mener ?

Akkurat som leamus !! Og magen har blitt kjempeoppblåst den siste timen - uten grunn... Vet du hva det kan være ?

Hehehe....takk skal du ha - for å gni det inn. At du nå kan snart legge inn årene og bare la barna vokse opp...mens jeg har et par ganger igjen ! Pass deg så jeg ikke sender barna fortløpende til deg etterhvert som jeg blir gravid - slik at du kan passe dem imens jeg er svanger ;o)

 

Slik er slekta til mora mi også- forteller aldri noe. Faren min sin familie inviterer stadig til selskap og tilstelninger - sambo brukte jo første halvår etter vi ble sammen til å være med på selskaper hver gang han kom og besøkte meg...hehehe....han synes faktisk det var gøy fordi han kom så godt overens med dem. De ble jo helt forelska i ham !

Og han liker den måten vi er på -veldig tøysete og uhøytidlige....

 

Sambo sin familie er veldig rolige og bedagelig - slik som han er til tider. Men ellers så er dem lik hverandre...Han var ikke vant til så stor slekt som jeg har på faren min sin side - da vi var i selskap hele tiden, og alt rabalderet med småbarn og snakking om alt og ingenting. Er en veldig kristen slekt, men bare min familie spiller pengepoker på julaften ;op

 

Håper du får det gøy med venninna di !!

Når tid skal vi ut og shoppe ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He he he gni det inn du:0) Er på en måte misunnlig på deg som er i start fasen.Men alikavel glad for at jeg snart er ferdig selv da.Tenker på følelsene dere har nå.Spenningen osv...Det er ikke den samme spenningen med nr 4.Veit desverre så alt for godt hva jeg har i vente.Har begynt å få ekstrem fødsels angst igjen...Slik at jeg sliter med å få sove på natten.

 

Håper det er babyen du allerede kjenner da.Kanskje litt tidlig,men det kan sikkert være mulig.Tror det var i uke 11 jeg kjente første bobla denne gangen..

 

Måtte av slutte i sted for venninna mi kom.Hun er så travel.Har to barn.8 og 4,5 år søte og snille barn.Men fy hvor hun maser på dem.Hun synst jeg er helt klinkokos som skal ha nr 4...Men jeg er rolig av meg.Hun er super stressa og perfeksjonist.

Men kjempe koselig for det:0)

 

Gubben er ikke lik sin familien sin.De er tverre og rare.Skal ha alt på sin måte.De er super stressa osv.Gubben min er roligheten selv.

 

 

Jeg er fortsatt forbanna på gubben.At han kunne våge og avbestille timen min....Orker ikke snakke til han....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du jeg har skrevet fødsels historien min.Hvorfor jeg har fødselsangst nå.Det er ikke en fæl fødsel bare jordmor.Om du leser den så forstår du kanskje kamp saken min for å bli kvitt jordmora....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forstår at du er sur pga. den timen - tror ikke mannen vil forstå hvor viktig det er med UL for oss jenter...

 

Våkna 19.30 og var driiiitkvalm - hadde lyst å snu meg ut av senga og spy....var uggen i magen - men det har gått litt over etter litt småbiter i magen...

 

Blir spennende fremover med masse nye opplevelser og følelser :o)

 

Skal se om jeg ikke får sett på det innlegget ditt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå er humøret stigende...

Det er ikke ul han har flytta bare vanlig jm time hun har ikke ul..

 

Har fått vite under historia mi at en kan klage 5 år tilbake i tid på pasient behandling.Gjett om jeg og gubben skal skrive klage da...Ble så glad.Da kan vi klage på behandlingen jeg fikk.Om den ikke kommer igjenom så får hun iallefall brev om at hun er innklaga og må svare for seg.:0)

 

Så dumt at du er kvalm da.Håper det går over snart.

 

Jeg har stappa i meg cola.Jeg kommer til å trille snart.Satser på å kutte ut colaen når kvalmen har gått over.

 

jeg kjente babyen i stad,ble så glad:0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å så kjekt !!

Hvordan kjente du det ?? Fortell !!!

 

Så bra at det går an å klage - da vet jeg det om det skulle skje meg.

Bra at gubben din ikke hadde tulla med timen din :o)

 

Uff - så ekkelt. Drømte at jeg var på do og tissa og fant litt blod på papiret. Trodde det var sant og var så lei meg da jeg hadde våknet og skulle på do. Men jeg så ingen blod :o) Har aldri drømt slikt før.

 

Hehehe...fikk så lyst på McD...så vi har nettopp kommet tilbake..Ble kvalm igjen da vi var på vei ut av parkeringsplassen.....irriterende !

Jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg spiste det :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er fortsatt lei meg for at jeg ikke får gå til jordmor den 23 mai.Jeg har begynt å få sterke kynnere og jeg skulle ha sjekka blodtrykket mitt.Det var så høyt sist gang.Men får satse på at det går greit til den 6 juni.Får reise på legevakta om det er noe.Men er veldig veldig trist med de andre tre har jeg fått høre hjerte lyd i uke 12-13.Nå får jeg ikke høre hjertelyd før i uke 17-18....Helsikes gubbe.Han har lagt seg.Håper han sover når jeg kommer opp.

 

Vi skal på McDonalds i morgen.Skal på shopping tur så da må vel ungene innom der så kan jeg handle litt.Må på kapphal en tur.Kjøpe meg noen større bher.De jeg har er så stramme rundt livet nå.

 

Lurer på å nekte gubben å være med til jm.Som hevn for å ha gjort noe mot min vilje.Hvorfor kan ikke mannfolk høre etter??? sa så klart fra at det er viktig for meg å få gå til jm nå..Siden fødselsangsten har kommet snikende igjen.Sliter med å få sove om natten får slike mareritt..

 

Nei,nå må jeg vel psyke meg opp til å gå å legge meg.Gubben sover vel...

Ha ei god natt:0)

 

Vi krangler nesten aldri.Men idag har han såra meg ..mer enn han forstår...Har lyst å legge meg i kjelleren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kjennes ut som en fiskespor som slår inne imagen.Eller som en boble som sprekker...Det er bare en liten viberasjon.Nede i magen min ca.der blindtarmen ligger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørs hvor viktig det er for ham med den timen, men du har nok kommet over det til da. Men fortell ham at du syntes det var veldig dumt etc....Slik er sambo også - han hører aldri etter når jeg gir klart beskjed om noe... De er fjerne hele gjengen !

 

Det var jo der jeg kjente det leamus greiene eller dunkinga - bare at det var på venstre side. Men i dag og igår kveld da - når jeg trykker rett under navlen så kjenner jeg en klump - som å trykke på et hode. Veldig hardt og fast :o) tiihiii....så gøy !! Når jeg står, kjenner ikke noe når jeg sitter...

 

Hadde morgenkvalme i dag og skulle kjøre svigerfar på jobb - og han stinka hvitløk....Jeg trodde jeg skulle dø !! Jeg takler ikke slike lukter. Verste jeg vet er hvitløksånde og nå når jeg er enda mer overfølsom til lukter og kvalm - så ble det jævligt. Men sambo reagerte med en gang og tok en Extra drops og da ville svigerfar også ha. Det hjalp !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det Blir ikke noen shopping tur idag.Gubben har fått lønn.Ei mini lønn.Jeg sliter slik med å bekymre meg over det økonomiske at jeg holder ikke ut.Vi mangler 7000 til huslånet.Som skal betales den første jini.Håpte på å få ut litt av ferie pengene.Gubben får godt over 50 000,men det gikk visst ikke.Ble så skuffa...

 

Orker ikke glede meg over noe lengre.Skal få meg en lege time.Jeg ser helt svart på alt.Finner ikke glede med noen ting.Det er slitsomt.

Det er vel en reaksjon på å ha vært så dårlig,pluss å ha pappa sin sykdom hengende over meg.Pluss ett økonomisk rot som henger igjen fra i fjor..Gubben var ute og brukte penger vi ikke hadde...

 

Vi har ikke ett kredditt kort i hus.Kommer aldri til å få det igjen heller,så lenge jeg lever iallefall!

 

 

Hadde dødd om noen hadde hatt hvitløks ånde i nærheten av meg på morgenen.Da hadde frukosten komt opp igjen.

Bra at han tok seg ett drops :0)

Det er sikkert livmora du klarer å kjenne.Jeg klarte endelig å kjenne min i går.Den er rett under navlen....

 

Mannfolk er noen rare dyr,det er sikkert å visst:0)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jippi!!!!!!

Jeg har fått tilbake den opprinnelige jm timen min.Den 23 mai klokka 14. Nå ble jeg glad.De hadde ikke gitt den til noen ennå...

 

Gubben skal plutselig ikke på møte den 23 mai alikavel..

Ja ja en ting å glede seg over.Skal ringe banken å høre om vi kan få utsatt betalings datoen i 12 dager tror du det går?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så kjipt med lånegreiene !!

Jeg hater dette med penger - uansett om du IKKE gjør noe en dag så bruker du penger...

Jeg tror det skulle gå greit å få utsettelse noen dager....de er ikke så strenge når dere har betalt hver måned til nå...Går nok bra !!

 

Så bra at du fikk timen din tilbake - bra noe positivt har skjedd !!

 

Hehehe.....jeg går og trykker på livmora mi hele tiden jeg - er såååå gøy å kjenne den..hahhaha......

 

Er ikke kjekt med gjeld :o(

Håper det løser seg ! Og at dere får kanskje brukte noe feriepenger på å nedbetale. Du har veldig mye negativt i livet ditt nå som du må få orden på - ellers så spiser det deg opp !!! Ikke bra for deg og babyen..

Nå må vi vinne penger !!!

 

I dag blir en lang dag. Sjefen gikk ikke før nå rett over 3 - og jeg skal til advokaten kvart over 4, hjem og hente katten for jeg skal være hos dyrlegen kl. 1900. Og så må jeg tilbake på jobb en eller gang i 8 tiden - hvis jeg er heldig for å møte en sjåfør som skal levere noen blader som vi skal sende ut.... Han kunne ikke si når tid....Skikkelig irriterende !!

Er så trøtt og dårlig i dag....Grrrr....mannfolk !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helluuuuu:0)

I am back!!! I strålende humør.Banken sa at det var ikke noe problem å få utsatt lånet i 10 dager..

 

Så da reiste vi på handel alikavel.Veit at vi får nesten 60000 kr neste mnd så da er det greit å kunne bruke penger på sko og klær idag.

 

Har kjøpt meg masse pene mammaklær.De hadde sikkert nettopp fått inn endel,så der var litt å velge i:0)

Kjøpte

3 skjorter/bluser/ topper er ikke sikker på hva det heter

2 skjørt.Ett svart penskjørt og ett sommer skjørt.

2 capri bukser

1 vanlig bukse.Alt kom på 1400 kr.Er så fornøyd.Hater å bruke penger på meg selv.

 

Så fant jeg billige bunadsko til 149 kr.Med litt hel på.De jeg fikk til konfirmasjonen er alt for små.

Så kjøpte jeg to par sko(jogge sko lignende saker)

Ett par pene svarte gå sko.

Ett sommer skjørt,ikke mamma skjørt,men strekk i livet.Nye bher..de andre har krympa ser du......He he he.

 

Var på McDonalds da var ungene i sitt ess.Det var verdt hele turen gjennom ørten sko butikker og kles butikker.De ble veldig leie.Nei så rart...

 

Fant meg jakke og bukse (regn) til 230 kr.

 

En kan vel si at jeg har shoppa bort det elednige humøret.Er glad for at det gikk i orden med lånet og at vi kunne handle litt idag.

 

Stakkars gubben.Han fikk seg 3 boxer shortser han:0)))

 

Men han trenger ingenting...Tror han iallefall. Har jeg agt at han er med som prøve kanin på ett slanke prosjekt her oppe.De som laget CLA om du har hørt om det.Har laget ett vann tilsatt noe som gjør at du blir slankere.Det hjelper.Han har fått myyye mindre mage.Skulle ønske at jeg kan få være med neste gang...Trenger å slanke meg!

 

 

Var en tur opp til mamma og pappa nettopp.Det var ikke mye gøy.Pappa er skikkelig syk idag.Jeg aner ikke hva jeg skal si eller gjøre.Han har sånn pustebesvær fordi han er så full i vann i buken..

Han burde vært innlagt på sykehus,men han nekter.

 

Håper du har hatt en fin dag fordi om den virker travel..

 

Du må ikke trykke flat livmora di.En bør sikkert være litt forsiktig.

 

Ha ei god natt vennen.jeg er utslitt.Bekkenet er helt stivt og ømt i kveld av all gåeingen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe.....bra du har fått kosa deg med en shoppingtur. Kunne veldig godt tenkt meg en shoppingtur og kjøpt klær til meg selv....

 

Hørtes spennende ut med prosjektet til gubben din..

Håper det kommer ut så vi også kan prøve det....

 

Uff.....fikk litt stråling fra nedenfor og opp. Vet ikke om det kom av at jeg trykka litt på magen - men det gikk over etter jeg satte meg ned og slappet av.

Har vært i Sverige og handlet. Smakte på noen pølser ei dame stekte i butikken og ga smaksprøver. Knallgode !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...