Iris9 Skrevet 29. april 2006 #1 Del Skrevet 29. april 2006 Kan man bruke de tomme middagsglassene eller vil de sprekke? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mama,sunshine-kid og lillesøs Skrevet 29. april 2006 #2 Del Skrevet 29. april 2006 De kan du sikkert bruke. Jeg bruker sånne små plastbokser fra IKEA. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4906539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥Snulder Skrevet 29. april 2006 #3 Del Skrevet 29. april 2006 Har noen fine små bokser kjøpt på Alexi.no. Akkurat passe posjon til jenta mi, men hun spiser ikke så mye om gangen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4906709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma-01 Skrevet 29. april 2006 #4 Del Skrevet 29. april 2006 Hei!! Går heilt fint å fryse i dei glasa.. Tinte dei over natta i kjøleskapet.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4906906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mie76 Skrevet 29. april 2006 #5 Del Skrevet 29. april 2006 Jeg bruker de glassene, fyller dem bare ikke helt fulle, sånn at vannet i maten har plass til å utvide seg. Bruker også noen ganger plastposer som jeg knyter igjen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4907109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ranveig R Skrevet 29. april 2006 #6 Del Skrevet 29. april 2006 Eg fryser alle ingredienser kvar for seg i isterningbrett og har over i store plastboksar når det er frose. Synest det er greit å kunne variere måltidene frå dag til dag. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4908519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. april 2006 #7 Del Skrevet 29. april 2006 Bruker også plastposer med ferdige porsjoner. Men lurer på hvordan dere tiner opp maten?? Jeg varmer opp i mikroen men da blir det enkelte gang litt for varmt. Og mme skal jo ikke varmes over 40 grader?? Bruker dere mm\mme i all middagsmat?? Hvorfor kan man ikke bare bruke vann?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4908865 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tredjemann på vei :D Skrevet 29. april 2006 #8 Del Skrevet 29. april 2006 hvor har du lest at man ikke kan bruke vann? du kan vel det så lenge vannet kokes før babyen spiser det? jeg ville ikke brukt mme i all middagsmat, bortsett fra i potetmos o.l.... har ikke begynt med middag til gutten min enda da, men kommer ikke på død og liv til å ha i mme i maten. vil jo gi han mme som drikke ved siden av hvis ikke maten inneholder det. står det noe sted at man bør bruke mme i maten? hvis du ikke vil varme i micro, setter du maten i vannbad og varmer opp. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4908930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma`n till aleksander Skrevet 29. april 2006 #9 Del Skrevet 29. april 2006 avent kopper;)genialt! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4909458 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. april 2006 #10 Del Skrevet 29. april 2006 Fikk en brosjyre på 5 mnd kontrollen som heter "mat for spedbarn". Der står det på oppskrifter for de første smaksprøvene at man skal blande grønnsaken med vann og mm\mme. Men på oppskriftene fra 6 mnd til 9 mnd står det kun vann?? Er det fordi at de første smaksprøvene skal smake litt "kjent" kanskje?? Jeg fullammer han så jeg kan jo ikke helt skjønne hvorfor det skal være så viktig med melk i middagsmaten da??? Dessuten blir det som sagt litt vanskelig med tining av maten også. For jeg kan jo ikke la den ligge på benken over natta heller for da vil jo melka blir ødelagt. Så da blir det vann heretter Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4909580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. april 2006 #11 Del Skrevet 29. april 2006 Jeg kjøpte små "snapse" glass i plastikk, sånn engangs. så brukte jeg bare alu.folie som lokk. Etterhvert som porsjonene ble større gikk jeg over til å bruke gml middagsglass. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/4905523-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-fryse-ned-middagsporsjoner-i/#findComment-4910126 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå