Gå til innhold

Hva bruker dere til å fryse ned middagsporsjoner i?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Bruker også plastposer med ferdige porsjoner. Men lurer på hvordan dere tiner opp maten?? Jeg varmer opp i mikroen men da blir det enkelte gang litt for varmt. Og mme skal jo ikke varmes over 40 grader??

Bruker dere mm\mme i all middagsmat?? Hvorfor kan man ikke bare bruke vann??

 

hvor har du lest at man ikke kan bruke vann? du kan vel det så lenge vannet kokes før babyen spiser det? jeg ville ikke brukt mme i all middagsmat, bortsett fra i potetmos o.l.... har ikke begynt med middag til gutten min enda da, men kommer ikke på død og liv til å ha i mme i maten. vil jo gi han mme som drikke ved siden av hvis ikke maten inneholder det. står det noe sted at man bør bruke mme i maten?

 

hvis du ikke vil varme i micro, setter du maten i vannbad og varmer opp.

Fikk en brosjyre på 5 mnd kontrollen som heter "mat for spedbarn".

Der står det på oppskrifter for de første smaksprøvene at man skal blande grønnsaken med vann og mm\mme.

Men på oppskriftene fra 6 mnd til 9 mnd står det kun vann??

Er det fordi at de første smaksprøvene skal smake litt "kjent" kanskje??

Jeg fullammer han så jeg kan jo ikke helt skjønne hvorfor det skal være så viktig med melk i middagsmaten da???

Dessuten blir det som sagt litt vanskelig med tining av maten også. For jeg kan jo ikke la den ligge på benken over natta heller for da vil jo melka blir ødelagt.

Så da blir det vann heretter :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...