SassyMom Skrevet 25. april 2006 #1 Skrevet 25. april 2006 Lillegutt har begynt å få smaksprøver av grøt. Nammelig når den er varm, men så blir den fort kald mens man mater da- for det tar jo laaaang tid. Dette er 4- mnd grøten. Kan jeg varme den opp to ganger i mikroen? Eller er det da bakteriene tar av?
Fru_Pigalopp Skrevet 25. april 2006 #2 Skrevet 25. april 2006 Varm den to ganger du Det er hvis den står leeenge på kjøkkenbenken av bakteriene bynner å kose seg. Litt basselusker tåler han uansett Tok lang tid med lillemann her i begynnelsen også, men nå bruker han under 5 min på en porsjon gitt!
Anonym ;) Skrevet 25. april 2006 #3 Skrevet 25. april 2006 ....gå heller og kjøp deg en spesial-grøt-tallerken. Altså en slik dobbel som du fyller varmt vann i, og som grøten holder seg passe varm ei god stund. Det er et langt bedre forslag enn å få basseluskene til å mangefordoble seg ved en ny runde i mikroen. Forresten. Søl noen få dråper melk i mikroen før du legger deg. Se neste morgen hvor grønn den lille flekken har blitt.... Skremmende........
Twig Skrevet 25. april 2006 #4 Skrevet 25. april 2006 Vi må varme den 2 ganger.. men det går og an å dele den opp, og så varme den ene først..
Fru_Pigalopp Skrevet 25. april 2006 #5 Skrevet 25. april 2006 kan aldri tenke meg at det blir mere bakterier i grøten av å varme den to ganger i løpet av 15 minutter, enn av å holde den varm i en sånn varme tallerken. Men det er jo bare mine tanker da
winneboo Skrevet 25. april 2006 #6 Skrevet 25. april 2006 Lar den stå i et vannbad med varmt vann jeg. Har prøvd å varme den i micoren men grøten blir jo grå i fargen av det.....så ikke så veldig delikat ut etter det.... Men når skåla står i glovarmt vann så holder den seg varm.
winneboo Skrevet 25. april 2006 #7 Skrevet 25. april 2006 Hvor kjøper man denne Rosegarden/Jennie Elines mamma? Hørtes veldig praktisk ut
Anonym ;) Skrevet 25. april 2006 #8 Skrevet 25. april 2006 Hei Charlie20 Jeg har kjøpt min i Trondheim, men fant ingen link dit. I stedet legger jeg ut en dansk link, slik at du får sett hva jeg mener på. Kjempesmart er en slik grøt-varme-tallerken; http://dansk-barntex.dk/shop/productinfo.asp?id=06123
Ranveig R Skrevet 25. april 2006 #9 Skrevet 25. april 2006 Ein treng ikkje nokon spesiell innretning for å halde grauten varm i dei 15 minutta det tar å mate babyen vel? Til å begynne med hadde vi grauten i ei lita plastskål, som vi sette oppi ein suppetallerk med varmt vatn. No er det slik fart på måltidet at grauten ikkje rekk å bli kald, men det var veldig greit å gjere det slik til å begynne med.
Ranveig R Skrevet 25. april 2006 #10 Skrevet 25. april 2006 ... som Charlie20 også skriv ja. Kanskje eg burde begynne å lese alle svar før eg svarar på eit innlegg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå