Gå til innhold

September: Orkdal sykehus II


TuppenogLillemor

Anbefalte innlegg

Tusen takk for alle de gode rådene. Måtte med en gang slutte å ha bena i kors..hmm:)

Er ikke lett å overholde alt dette, som f.eks å ikke overanstrenge seg, men det er vel det som skal til for å bli bra. Eller ikke bli verre.

Har jo hørt endel av dette før, men glemmer fort, så veldig greit å det repetert.

Og treningsball har jeg vurdert å skaffe meg. det er sikkert greit å ha når man skal trene seg opp etter fødselen, også.

Er du sykmeldt, siden du er hjemme, Villemo?

Selv er jeg 30 % sykmeldt, og kjenner at det gjør veldig godt. Greitt å ha litt overskudd igjen til hus og barn, også.

Hei, så lenge!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mammaklær i Tr.heim??

 

Er det noen av dere som vet av butikker med mammaklær i Trondheim, (eller Orkdal)? Vet av HM og KappAhl, men ikke noe mer.

Skal i bryllupp snart, og trenger DESPERAT noe å ha på meg da..

Litt vanskelig i disse stor-mage-tider!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oppdater ing om mammaklær på Orkanger, var innom vero moda i dag. og der kunne de fortelle at om en liten måned så åpner de en større exit butikk ned i første der expert var. som skal både ha mammaklær og barneutstyr og barneklær

Blir spennende å se hva de tar inn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fått låne tre poser av ei venninne, men ikke alt er like lekkert, da! Noen av klærne har vært på noen runder hos forskjellige damer og er litt slitt og tøyd i, andre ting har holdt seg bedre! Som på Bankstua onsdag, da hadde jeg både gravidbukse og gravidjakke, det er jo mer behagelig når det ikke strammer! Trivelig å treffe dere forresten! :-) Høres spennende ut med ny butikk, dårlig utvalg i Orkdal nå iallfall, så jeg skjønner problemet Marsha! Lurer på om jeg får trødd meg inn i bunaden 17.mai, jeg.... ! :-) Jordmora sa jeg hadde "lav" mage, trodde jo jeg hadde kommet to uker kortere enn jeg egentlig hadde etter plasseringa av livmora, så kanskje jeg kan skvise den under linninga?

:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tipset. Ja, det er kjempebra at det kommer flere butikker med mammaklær og barneklær i Orkdal. Det trenger vi. Har selv fått låne mammaklær, + har fra tidligere svangerskap. Kjekt å ha, men godt å ha noe nytt innimellom også.

Høres ikke bra ut, det de sier om fødeavdelinga på Ork. TRAGISK, synes jeg. Har lite lyst til å reise inn til byen for å føde, eller føde på ei fødestue der det ikke finnes doktor om noe skulle gå galt. Frustrert! Ikke bra for hormonelle damer å få dette, nei..:(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

måtte endre nicket litt. har kanskje litt mer assosiasjoner med mitt eget navn :) Herlig med fin vær da gitt :o)

 

Fra melone til Hunter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei Hei Damer

 

Og takk for sist. Alltid kjempe hyggelig å treffe dere, også var det jo hyggelig å møte Heldig! og. Håper du stiller neste gang og ;) Da mangler vi bare Marsha så er vi komplett ;)

 

Ok, når det gjelder mammaklær. Her på Orkanger er det jo labert, men det er jo positivt at noen ser markedet og åpner på Oti. Blir vel svindyrt da, men vi får se.

 

I Trondheim har de mammaklær på ZIP på Leutenhaven, også har de helt innerst i butikken på Polarn og Pyret på Solsiden. Har lite tips til bryllupsantrekk jeg da. Jeg skal nemlig i konfirmasjon til min attpåklatt svoger og var litt i beit for klær. Har jo liksom satset i det lengste på bunaden, men ikke sjans nei. Så jeg kjøpte en kjempe fin kjole med høy linning, dvs at den slutter under puppene. Den er litt sånn urolig nederst i kanten sånn at det ikke har så mye å si at den blir litt kortere foran enn bak. Den kjolen skal jeg bruke som tunika over svarte bukser, høyhelte sandaler også noen festlige smykker til. Det må da funke med noe lignende i bryllup? Folk har jo en viss forståelse for at det ikke er så enkelt med en stor mage. Dessuten så kan jo en sånn kjole brukes også til neste år siden det ikke er mammakjole. Men ikke for det, de har noen kanskje litt mer bryllupsaktige kjoler på Zip så ta deg en tur dit. Er dyre da. Men det er i hvertfall mine råd.

 

Ellers så koser både jeg og lille babyen oss veldig i fin været, kanskje mest fordi at da blir det litt mer naturlig å sette til livs flere ispinner om dagen ;) Så nå skal jeg ut og sette meg i sola med ei bok, må bare ha i meg noe næring først.

 

Så får dere ha ei fantastisk helg i finværet, skal det fortsette sånn så må jeg inn til byen å kjøpe skjørt, shorts og ei capri bukse. Sånn at jeg kan få luftet leggene litt i sommer i hvertfall.

 

Nei nå jabber jeg i vei igjen. Kos dere masse også snakkes vi igjen.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for tipset, Villemo. Det skal jeg jammen se etter. Hvor kjøpte du kjolen din??

 

Tror det blir en handletur på Orkanger imorgen. Da får jeg se hva som finnes der. ikke været for å gå i butikker, men får være effektiv, så jeg kan nyte resten av dagen ute.

God helg, alle sammen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...været åpner en helt ny verden, kanskje særlig for oss som har barn fra før? :-) Da trøyer ungene seg så mye lenger, og den voksende mor kan slappe av eller gjøre noe annet i smug! For eksempel spise is? :-)

Apropo is så laget jentene og jeg oss banansplitt i går kveld med is, jordbær, banan og sjokoladesaus. Kjempegodt! Så så vi "Idol" mens sambo var på Orklakamp! Men det er noe med meg og is, muligens det faktum at jeg forspiser meg, for akkurat som sist jeg hadde en sånn is-raid så ble jeg SÅÅÅÅ sprengt etter ei stund! Rett og slett vondt å stå, så jeg ble liggende på sofaen til jeg gikk og la meg!! Tror det må være gasser som danner seg i magesekken i etterkant? :-) I går ble det så ille at jeg greide ikke å stå rett oppreist! Ble som hun kona med nesa i stubben i "Reveenka"! :-) Det er som om båndene som går på skrå over ribbeina fra siden under armene ned mot midten av nedre brystkasse (muskler? ha-ha) er for stramme! Noen som har opplevd det samme? Dette er mitt tredje svangerskap, men sånn har jeg aldri hatt det før! Puh! I dag skal vi til Skaun, jentene skal få hilse på sambos mormor! De er i badekaret nå, men nå går alarmen hører jeg! "Mamma, vi vil opp!" Skal ta dem opp, ha på kjoler og sende dem ut på trampolina! Sommeren er herlig, dere! Ha ei fin helg! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen

 

Og vel overstått finværs helg. Håper dere alle har kost dere i sola. Personlig dro jeg på meg en meget pen solbrenthet allerede fredag. Satt ute i vinden jeg sjø, med singlett som ikke var så veldig utringet. Så nå er jeg kjempe rød på venstre arm og skulder i tillegg til at jeg har en meget pen strek midt på brystkassa, over min vanlige utringing. Meget lekkert, det kan jeg love dere. HEHE, går seg vel forhåpentligvis til etterhvert. Vi får jo ikke håpe at sommeren er over nå selv om det er meget varmt til både meg og lille gutt.

 

Marsha. Kjøpte kjolen min på Oasis på Trondheim Torg jeg da. Kostet som sagt 1000 kroner, men den skal brukes 17 mai, i konfirmasjon sammen med svart bukse, også blir den sikkert brukt på et par vennefester i sommer til dongeribukse. Også masse til neste år da.

 

Nei der kom svigerinna mi så da må jeg hoppe. Hehe, så mye hopping som jeg kan gjøre.

 

Vi snakkes.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg får veeeldig lyst til å dra på bytur og kikke litt på klær nå ja. Fått mange fine tips, og det er jeg kjempeglad for.

To trøtte og klare småtroll som skal ha kveldsmat her nå.

Heidå!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Juuhuuu :)

Fødeavdelingen blir ikke sommerstengt :) MEN..... med min flaks stenger den vel i sept.............

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!

 

Da er det snart helg igjen, og deilig med fri. Vi reiser sørover i morra og ska være med på konfirmasjon. Har slitt litt med å finne noe å ha på meg, men tar sjansen på at været blir sånn som det har vært i dag..noe overskyet, for da har e i allefall et buksesett å ha på.

 

Kjempefint at føden ikke blir stengt i sommer, men tenkte det samme som deg kreps, at med flaksen min så stenge de vel etter sommeren ja..

Men prøve å ikke ta sorgan på forskudd heller:-)

 

Den nye butikken på oti som åpne i juni må sjekkes ut. Håpe de starte med masse åpningstilbud;-)

Vi ska forresten snart begynn å puss opp te barnerom no..begynn å bli litt stressa e, og litt utålmodig. Vil ha det klart så e kan begynn å heng opp gardina og sett inn møbler;-)

 

Må bli et treff snart igjen og:-)

Ka med torsdag 18 eller 25?

 

Dokker må ha ei fin fin helg, så jabbes vi:-)

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hallo tuppelurene

 

Hvordan går det? Nå går det jaggu mot ny helg gitt, og jeg skal inn i uke 26 på søndag. Så fort tiden går til tross for at det er lite som skjer. Ikke for det, har hatt det travelt nok denne uka og er følgelig helt ødelagt i rygg og bekken. Full pakke blir det i helga og da vi skal feire 5 års dagen til stebarnet.Men det blir da forhåpentligvis koselig og.

 

Når det gjelder treff så er den 25 en veldig dårlig dato. Det er Kristi Himmelfarts dag og vi skal i konfirmasjon. Så da er den 18 bedre.

 

Hehe, Verolren, godt å høre at det ikke er bare jeg som har begynt å stresse litt når det gjelder å bygge rede. Jeg har satt den kommende onkel til å pusse opp vugge og sprinkelseng, og har selv begynt å handle sånne litt mer fornuftige ting som dyner og trekk. Men fortsatt står det meste igjen.

 

Nei, må vel hive meg rundt og få gjort noe.

 

Ha ei fin helg da damer.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann.

 

Formen da damer?

18 mai høres fint ut :)

Bankstua igjen, eller skal vi prøve en ny plass?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

....vi kunne jo prøve Monte Rosa? :-) .....eller er det Mama Rosa det heter? Vel, uansett, dere vet vel hvor jeg mener? :-)

Jeg har en annen avtale halv ni den kvelden, men jeg kan jo komme en liten tur enten før eller etterpå! :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Hei

 

Stiller jeg uansett om det blir Bankstua eller Monte Rosa. Blir vel hyggelig uansett hvor vi er tenker jeg. Det viktigste er jo selskapet. Og det er det jo ingenting i veien med ;)

 

Når passer det å treffes da? Dere vet, møtes vi på Monte Rosa så går det jo ann å få i seg noe næring om det er interessant ;) Er dere som meg så er vel det nesten alltid interessant.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia!

 

Monte Rosa og påfølgende matservering høres slett ikke dumt ut;-)

 

Da blir det torsdag 18/5, og klokka 19.00 eller?

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Da tar Verolren og jeg en sjefs avgjørelse. Da møtes vi på Monte Rosa kl 1900 for enda en hyggelig kveld også med god næring i tillegg!!!! Det må jo bare bli bra.

 

Vi sees!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

 

Er det greit at jeg tar med en kollega fra Shell i kveld? (hun har termin ca 21 okt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Denne sida synes jeg er litt artig!

 

http://www.babyverden.no/templates/Article.380_aspx

 

...eller finn først siden babyverden.no

...gå deretter til linken "Svangerskapet, uke for uke" til venstre på sida

...gå derfra til "Den gravide kvinnen" nede til høyre på den siden du da får opp...

...til slutt går du inn på "Animasjon, se barnet og magen din vokse!"

 

Du kan se utviklingen av babyen og magen ved å styre en pendel fram og tilbake! Jeg synes iallfall det var artig! :-) Mulig jeg er lett å underholde!

Ta en titt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei å hå.

 

Mått bare inn å si takk for i kveill før æ tar natta.

D va kjæmpekoselig! Har itj flira så my på læng.

 

Natta :)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!

 

Takk for enda en trivelig kveld jenter:-)

Like koselig hver gang.

Ha ei strålandes fin helg alle sammen!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...