aug-mamma ble novembermamma! Skrevet 17. april 2006 #1 Skrevet 17. april 2006 Jeg tenkte å begynne å gi småen brød nå etterhvert, og da lurer jeg på om det er noen brød som er mer saltfattig en andre? Tar dere hensyn til det?Kjøper dere brød uten salt?
lillesøster skal bli storesøster Skrevet 17. april 2006 #2 Skrevet 17. april 2006 Jeg har ikke tenkt på det, men det går jo evt ann å¨bake brød selv uten salt? Er jo uansett ikke mye salt i et brød, 1-2 ts pr brød el noe sånnt.
aug-mamma ble novembermamma! Skrevet 17. april 2006 Forfatter #3 Skrevet 17. april 2006 Ja det har du rett i, kan vel ikke skade med så ørsmå menger salt, tenker jeg. Har tenkt på å bake selv, men tror ikke det blir til :-)
Ranveig R Skrevet 17. april 2006 #4 Skrevet 17. april 2006 Eg har ikkje høyrd noko om at vanleg brød skal vere for salt. Ein kan jo uansett ikkje unngå salt i "all evighet" heller. Så lenge ein prøver å begrense saltet ellers går det nok heilt fint med vanleg brød. Det beste for babyen er å få halvgrovt brød utan for mykje heilkorn og frø. Kneipp er heilt "seift". Loff har ein lei tendens til å samle seg som ein deigklump i munnen, og er derfor ikkje anbefalt. Guten vår (7 mnd) får ørsmå smular av det brødet vi et og smattar i veg. Er kjempemoro at ein liten smule kan skape så mykje arbeid.. Han kan jobbe med den samme smulen i eit minutt eller to. Er så søtt at!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå