Gå til innhold

Hebbie!!


Møøø

Anbefalte innlegg

Blir kanskje litt vanskelig for menn å sette seg inn dette - siden vi faktisk opplever det fysisk :o)

Men min er så gira så han kommer nok til å bli opp i skyene når han får se fosteret første gang og høre den også :o).....men akkurat nå så er jeg veeeeeldig nervøs. Ble glad å høre at du heller ikke kjente så mye i begynnelsen - så på torsdag HVIS jeg får se et levende foster som har det bra, så blir jeg kjempeglad !! Nå er det så lenge siden jeg har fått en bekreftelse....hjelper ikke å ta tester hele tiden...nå tør jeg ikke itilfelle jeg får negativ test....

 

Hvis alt står bra til så skal jeg bare oppdatere familien min....ikke at dem bryr seg så mye ;o) Har ikke hørt fra dem på lenge...hehehe...men det er likesågodt - for det blir ikke aktuelt å snakke så mye om det før etter 12 uker....

Gleder meg til jeg skal fortelle resten av venninnene mine !!! Nå er det bare ei som vet det.... Alt som skjer nå er så stort og spennende - har jo aldri vært borti dette og aldri vært gravid i hele mitt liv før. Har ikke vært interessert før nå !

 

Jeg sliter med å finne bra nok klær - hadde jo litt for mye på kroppen fra før av så det var mye klær jeg ikke kunne bruke.....Gleder meg å få en skikkelig gravid mage og vise den :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei og hopp!!

 

Bra med deg? Gått i tog i dag da? Ikke det store engasjementet her i gården, så jeg har vært hjemme i dag. Det har også vært skikkelig drittvær. Har SNØDD i hele dag!! Nå som det endelig begynte å minke på snøen her, så kommer det 5-10 nye cm... Hvitt overalt igjen, tom på veien! Skulle tru det var 1.desember og ikke 1.mai... Var ikke sånn for 2 år sia da snuppa vår ble født vertfall. Da satt jeg ute og sola meg den dagen hu kom til, hadde raket ferdig og... nå er ikke snøen borte engang... Deprimerendes det her... Akkurat nå skulle jeg ønske jeg bodde et annet sted ja...

 

Endelig har vi fortalt det!! Fikk til slutt overtalt min kjære :o) Har jo ingenting å ha på meg lenger hvis vi skal skjule det lenger nå. Så endelig har han fortalt svigers nyheten. Svigermor trudde nok at jeg vertfall hadde lagt på meg litt, men var ikke sikker på om jeg var gravid da... Godt at nyheten endelig er ute da, slik at jeg slipper å gå og skjule den glade nyheten!!

 

Så nå kan jeg begynne å bruke mammaklærne mine. Blir plutselig veldig gravid da, når man får på seg dem... Magen blir liksom så veldig synlig... ;o) Men er jo stolt av den lille kulen, så her blir det fremvisning ja :o) Begynner på uke 18 i dag! Er 17+0. Snart halvveis :o) Har egentlig gått ganske fort da! Kommer nok til å fortelle det på jobb i mårra. De får nemlig et problem til høsten, for ei anna ei på jobb er gravid også, og så er vi bare 10 -ansatte og derfor ganske sårbare... Så nå får de da litt tid til å fikse det...

 

Ønsker deg en fortsatt fin 1.mai :o) Snakkes!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei hei.....

Nei jeg har ikke gått i tog :o) Jeg klarte å trø over med ankelen for en time siden - skikkelig overtråkk. Var alene fordi gubben var ute en kjapp tur. Så jeg måtte kravle meg opp trappen....Fy søren det gjorde vondt !! Hørte en knaselyd da jeg trådde over - har ikke brukket noe...

Hadde det vært skikkelig krise så kunne jeg ropt på leieboeren som var hjemme... Skikkelig kløne !!!

 

Så utrolig kjipt at det begynte å snø - skikkelig nedtur.....

 

Så kjekt at du kan fortelle verden at du er gravid - var på tide ;o)

Ganske bra at dere har holdt dere så lenge !!! Når jeg er 12 fullgåtte uker så sier jeg det nok - kanskje jeg klarer å holde meg et par uker til.

Bare for sikkerthets skyld... Det er jo ikke noe hyggeligere enn å fortelle en slik nyhet :o) Så nå er det bare å slippe jubelen løs og fortelle alle at dere venter barn !!!!!

 

Ha en fin 1.mai til deg også !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

I morgen er den store dagen for dere da :o) Tipper du gleder deg? Er sikkert spent og da, man lurer jo hele tiden om alt er som det skal være der inne :o)

 

Jeg er fortsatt forkjøla da. Skikkelig dritt!! :o( Spesielt om natta da, blir helt tett og må puste om munnen, noe som da fører til at munnen blir som sandpapir... I dag har jeg vondt i hodet også, vurderer å ta en paracet snart. Prøver å holde ut i det lengste da, pga babyen, men en enkelt paracet er jo ufarlig da. Og har mamma det bra har babyen det bra, ikke sant?

 

Ropt ut til alle at jeg er gravid nå da. Ingen eller veldig få hadde mistanke faktisk. Og jeg som var sikker på at "alle" så det... Men nå er vertfall magen veldig synlig! Ikke sagt det til sjefen enda da, men får nok gjøre det i mårra, skal på kurs på fredag og der er han og da er jeg jo i sivil og han ser det nok da. Hvis ikke ser vertfall kona hans det, så da kan jeg nok si det på jobb i mårra. Gøy å si det da. Se reaksjonen til folk :o)

 

Får vel komme meg ut av data'n snart så snuppa får lagt seg...

 

Vi snakkes! Ha en fortsatt fin dag! ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg både gleder og gruer meg....men har snart vært kvalm og dårlig en uke nå - så det er jo et godt tegn :o)

Men gruer meg for at legen sier at hun ikke ser noe liv..... :o(

Også gleder jeg meg igjen for å vite hvor langt jeg er på vei og om alt er akkurat som det skal :o)

 

Håper du blir frisk snart ! jeg måtte bruke paracet 2 ganger - og det var helt iorden...Broren min er lege og venter barn nr. 3 i juni.... Så jeg skulle tro det går bra om du tar en eller 2 ganger...

 

Så kjekt å fortelle det til alle og vise det :o)

Jeg gleder meg til jeg skal gjøre det :o) Gleder meg til å fortelle venninnene mine - hun ene vet det :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte jeg skulle ønske deg lykke til i dag, men jeg er vel sikkert for sent ute... Tenker på deg vertfall :o) Så forteller du vel åssen det gikk :o)

 

Tok en paracet i går, hodepinen forsvant vertfall. Står jo i pakn.vedlegget at det er ufarlig for gravide, men prøver jo å unngå for mye medisiner likevel..

 

Snakkes senere i dag da kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det gikk så bra !!!!

Så babyen med en gang !!

Den målte 17,5 mm og hadde et lite bankende hjerte :o)

Alt så bra ut :o) Det var så rart å se den - tenk at den er i min mage og skal vokse seg stor !!!

Så nå er jeg bare glad !!!

Så bra at hodepinen forsvant - bra å ikke ta for mye, men bare til det aller nødvendigste....

 

 

Jeg skal bli MAMMA :o) !!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra da!! :o) Visste at alt kom til å gå bra! Gleder meg utrolig til UL neste fredag! Husker jeg syns det var så utrolig sist jeg var gravid, det var jo en liten baby der inne. Trudde ikke at jeg skulle få se det så tydelig :o) Nå vet jeg hva jeg kan glede meg til :o)

 

Jobba til nå, slutter egentlig kl 20, men drar nok nå trur jeg. Ikke mer å gjøre her. Hadde "tappevakt" i dag, så vi er 2 kveldsvakter. Får dra hjem og legge snuppa mi tenker jeg. Hu skal sove hos bestemor i natt (min mamma), så jeg får kjøre henne dit.

 

Vært helt herlig vær her i dag! Ikke noe gøy å dra på jobb... Endelig er det blitt skikkelig vår! Håper det blir sånn hele helga! Nå er det ikke veldig mye snø att hjemme, så vi får nok raka til 17.mai. :o)

 

Kos deg med bildet av den lille spiren! Godt å se at alt er bra! :o) Snakkes!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært knallvær her borte også !! Tror det har vært det i hele Norge :o)

Må få vite hvordan det har gått for deg neste fredag :o)

 

Håper været holder seg til helga for da skal jeg passe på nevø og niese og da er det herlig å være ute i hagen - og så vil jeg ha grillfest når broren min og kona kommer og henter dem på søndag...

 

Uff....har forspist meg på tomatsuppe :o(

Skal spise sviskekompott - hvis jeg klarer det :o) Elsker det, men nå tar jeg det fordi magen er så hard og jeg må få fart på ting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen :o)

 

Sitter da på jobb igjen... Ikke noe motiverende å dra på jobb nå nei... Vært på kurs på dagen i dag, så jeg har ikke fått vært ute og nytt sola :o( Ser ut til at det er rolig her på jobb da, så jeg tenkte jeg skulle åpne vinduet og sole meg litt etterpå :o) Må bruke adgangskort for å komme inn her på blodbanken, og ingen andre på huset skal ha tilgang nå etter 15, så jeg tar sjansen på å kose meg litt etterpå ja :o) Finne Se og hør og sette på litt musikk :o) Og ha betalt for det ;o) Blir ikke så verst det?

 

Du da? Er du fortsatt i skyene etter UL i går? Mannen din da? Syns han det var fint å se det lille hjertet som banka? Jeg satser på et uka går fort frem til fredag. Blir det slik vær hele uka har jeg masse å gjøre for å få tida til å gå vertfall :o) Masse raking og planting. Snøen har virkelig fått fart på seg de siste dagene :o) Endelig!!

 

Tomatsuppe ja, det er godt!! Spiste det på tirsdag jeg da ;o) Og pannekaker med blåbærsyltetøy. Hører liksom sammen det :o) I dag var jeg usunn... stakk innom McDonalds... Godt med en BigMac innimellom :o) Skulle ha softis med sjokoladesaus og, men så var ismaskina deres i ustand... :o( Får gå ned på narvesen etterpå kanskje og kjøpe meg en is:o) Hører jo med til sola det!!

 

Ha en super helg!! Blir det slik vær er det ikke sikkert jeg kommer inn hit før nattevakta på mandag. Snakkes :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke hatt tid og lyst til å krangle med data'n hjemme i helga. Nå er jeg på jobb og ser går det jo superraskt! Bredbånd er tingen skjønner jeg... Har "bare" ISDN og en maskin som er 6 år... Må nok bare innse at vi må fornye oss litt ja...

 

Har jo bare vært helt supert vær i helga :o) Gikk det bra med tantebarna i helga da? Så du hadde en litt dårlig natt til søndag... Typisk at han sku ha nachspiel akkurat den gangen du var barnepike... Ingen fare for at jeg blir vekt av slikt støy vertfall... Sånn sett er det greit å bo på landet med få naboer :o) Endelig har kong vinter tapt kampen mot varmen og, så jeg har raka og ordna ute de siste dagene :o) Blir i godt humør av slik vær!! Ser ikke ut inne da... Men det får vi ta når go'været snur (for det har en tendens til å gjøre det... :o( Er jo snart 17.mai, og selvfølgelig kan det ikke blir slik vær da... I fjor var det overskya og snø i lufta.... Håper vi slipper det i år da. Ikke like godt med is når man sitter og hutrer liksom...

 

Snakkes! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj - denne var på side 3...

Har hatt litt busy helg og ikke fått vært noe særlig på BIM...

Passet på tantebarna mine - dem sov over fra lørdag til søndag. Hjalp ikke at leieboeren kom hjem i 3 om natten med en gjeng og skulle ha nachspiel og skulle se på film på full guffe !! Hele etasjen rista og bråkte. Jeg var så forbannet. Sendte sambo ned siden det er hans kamerat. Fikk sove igjen før noen timer etterpå fordi jeg bråvåkna og ble så sint og kvalm....typisk at barna våkna 4 etterpå og ville stå opp.

Skulle ha grillfest når foreldrene kom for å hente dem og da måtte jeg lage opp masse grillmat - var så dårlig og trøtt.

 

Hvordan er formen din ??

Noen som har tatt kontakt med deg etter de fikk høre nyheten ?

Hmm....fortalte jeg deg at på torsdag så fikk jeg vite at 2 av de nærmeste venninnene jeg har er gravid ?? Hun ene er ca. 7 uker og hun andre er rundt 12 uker !! Men alle bor i hjembyen så det er jo kjipt for meg... Så rart å være gravid på likt !! Hun ene har barn fra før av. Men hun andre har vært mer lik meg om babytemaet og jeg visste ikke at hun faktisk hadde slutta med p-sprøyte for 2 år siden og hatt muligheten åpen. Men dem hadde ikke satt seg inn i EL og slike ting sa hun. Rart at hun har tatt akkurat like lang tid som meg etter p-sprøyte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt gjort at vi svarte helt samtidig ;o)

 

Så moro med 2 venninner som og er gravide da! :o) Veldig godt å ha noen å snakke med. En av mine storesøstre fikk en gutt 4 uker før vi fikk tulla vår. Trur jeg prata med henne hver dag da vi hadde permisjon... Det var hennes nr 2, så hun hadde jo svar på alt jeg lurte på :o) Og da hadde jeg noen som visste hva jeg snakka om :o) Synd de ikke bor i nærheten av deg da, men telefonen virker vettu ;o)

 

Formen min er kjempebra. Syns magen har vokst mye nå siste uka... Men det kan jo være for at jeg nå endelig kan slippe den ut :o) Og så har det jo blitt varmt, så jeg går ikke i vintergensere lenger... Masse liv vertfall! Kjenner den lille hver dag :o) Bare gled deg!! Og nå har jeg jo bare 4 dager igjen til UL!! GLeder meg sinnsykt til det!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm...akkurat på sekundet også !! Bra tima !

Har nettopp klippet håret på sambo - blir det for langt så får han masse krøll i endene. Og vi har utsatt det så lenge og jeg vil ikke han skal gå til frisøren med det lille håret sitt ;op Ble ikke såå gale da !

 

Har jo litt polstring rundt mage, hofter og lår fra før av, men ser nå når magen begynner å vokse sakte men sikkert - at det kommer til å jevne seg ut. Skulle hatt mindre på hoftene da, men tror at jeg ikke kommer til å se for feit ut når jeg begynner å få gravid mage. Gleder meg så mye til jeg får den magen. Men gruer meg litt med tanke på at jeg ikke har fast arbeid og da er saken mye verre - og da er det ikke så kult å få magen så fort ;o) Men det ordner seg nok - gjør som regel det. Alltid tøft en periode og så plutselig kommer det medvind :o)

Så heldig du er som kan kjenne den -gleder meg til det !!

Så gøy å få se krabaten på UL snart !!! Gleder meg til å få rapport om den :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen ditt bøllefrø!! ;o)

 

Har sett det faktisk er en del anonyme som klager på skravletrådene til folk... Har de ikke annet å finne på da? Ingen som tvinger dem til å være her inne, er det vel? Og det må jo være lov å skravle litt her inne, ikke sant?? Godt du stod frem og avslørte deg da, hvis ikke hadde jeg nok blitt litt provosert ;o)

 

Sitter her på jobb igjen jeg da :o) Var rolig natt til i dag, men kom meg ikke i seng før 01 da, sov til 06.45. Kjenner jeg er litt trøtt nå. Får prøve å komme meg i seng litt før i kveld, hvis det er rolig da. Har nemlig tatt på meg ekstravakt i mårra ettermiddag, så jeg skal på jobb att kl 14.30 i mårra.... Angrer litt på det nå, men men... blir litt ekstra penger da, det kan være kjekt, for garderoben min begynner å bli preget av lite utvalg... Prøvde bunaden min i dag, vil jo gjerne ha den 17. mai og i konfirmasjon 20.mai. Den passa da jeg var 5 mnd på vei sist, men nå.... Neida, fikk den på, men det er vel meningen at en skal puste og, eller?? :o) Har ei strikkedrakt som ligner litt på en bunad, så jeg for vel ta den da, dårlig erstatning, men bedre enn ikkeno... Den er ganske varm, så jeg får se an været først, men når det er så varmt og fint nå har nok det gitt seg om ei uke :o( Er jo gøy at magen begynner å strutte da, men den kunne jo godt venta til etter 17.mai med å poppe sånn ut da...

 

Endelig fått ut grillen vi da! Deilig med grillmat igjen!! Snuppa vår bare elsker "pølle" da, så det er ikke noe problem å få med henne på grillmat nei... Så kan mamma og pappa grille masse godt :o) Kanskje ikke sunt å spise pølse hver dag da, så vi får nok finne på noe annet å grille til henne og. Hun spiser stort sett d et vi spiser, så det går nok greit!

 

Synd du ikke har fast arbeid da :o( Vet ikke hva slags yrke du har, men er det vanskelig å få jobb da? Hvis ikke dukker det sikkert opp noe neste høst, når permisjonen din nærmer seg slutten. Kjenner flere som har vært i din situasjon, men de fleste jobber i helsevesenet da. Det pleier å ordne seg til slutt. Og om du søker på jobb og ikke har barn, men er på vår alder så regner som regel arbeidsgiver med et par svangerskapspermisjoner i løpet av karrieren. Slik er det jo bare :o)

 

Du får prøve å motstå og plage noen fra jobb i mårra da ;o) Snakkes!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe....skyndta meg å stå frem - men lurte på om jeg skulle vente litt for å få litt reaksjoner...hihihihi......

Har hatt flere som har kommet inn på mine tråder og klagd.

Tåler dem det ikke så får dem gå på et annet forum. Men jeg ser at det er veldig mange skravletråder på de fleste forumene og skjønner det tildels. Men nå har det vært veldig rolig på anonymfronten...

 

Alltid greit med ekstra penger i lomma :o)'

 

Du kan kutte kyllingfilet i fingertykke strimler og evt. marinere dem og grille dem og ha ovnsstekte poteter. Lage grillspyd med litt pølse, kylling etc. grønnsaker hun liker....

 

Akkurat nå jobber jeg på et kontor og den kontrakten går ut i juni...da er det stor sannsynlig at den ikke blir forlenget. Er så dumt også å få meg en jobb når jeg etter 4,5 måned skal ut i permisjon...

Synes staten kunne laget et bedre system for jenter som skulle være i en slik situasjon - det er mange i denne situasjonen og vi har et helvete på intervjuer eller når vi finner det ut og må gjør om ting på jobben og får dårlig behandling hvis ledelsen ikke liker det....

 

Idag tror jeg det skal gå bra...er enda tidlig, men jeg er ikke i slikt humør nå...Men det kommer som regel i slutten av dagen :o)

Uff....skal ha atter en visning på huset - og det ser ikke ut. Er så drittlei av megler bare ringer dagen før...men vi er nødt å kaste oss på alle interessserte. Men det passer ikke å selge huset nå uansett - huset vårt blir garantert ikke ferdig før neste år og det er helt teit å flytte til en liten leilighet med en gravid dame, hund og katt og altfor mye møbler. Vi har ikke plass til mine så dem står på et lager nå...Så etter jobb så må jeg rett hjem og hjelpe til med å rydde. Katten er jo også syk og må egentlig holdes inne og det går ikke. Må få ut kassen hans og lufte ut - det stinker !! Han er skikkelig utekatt og gjør fra seg ute...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter her på jobb igjen jeg da, fikk vaska huset hjemme før jeg dro og, så i mårra kan jeg bare kose meg før jeg skal på jobb (aftenvakt i mårra og) Ser det har begynt å skye litt over og, så da er det greit nok å være her. Får jo dobbelt betalt i dag da :o)

 

Takk for grilltips da, får prøve det neste gang :o)

 

Dumt med jobbsituasjonen din ja, ikke lett å vite åssen en skal fikse det der,nei... Burde vært en ordning ja. Er jo ikke lov å diskrimineres fordi man er gravid, men alle vet vi at det skjer hele tida... Håper virkelig at det ordner seg da. Tjener jo ikke så mye på arbeidsledighetstrygd da... Får du rett til svangerskapspenger av det forresten? Gjør vel det? Er jo ikke din feil om du evt ikke får jobb. Men du får jo ikke så mye du evt ville fått om du hadde vært i jobb.

 

Hvilken uke er du i nå forresten? Termin i desember? Jeg er 18+2 i dag. I min 19.uke :o) Tida går egentlig ganske fort. Bare vi får fredagen unnagjort nå, så :o) Vi får bemanningsproblemer her til høsten pga min perm og ei til her er gravid med termin i august. Jeg sa til ei her i stad da vi prata om det, tenk om de ser på UL at jeg går med tvillinger, da blir jeg sykmeldt fra neste uke... Det ville hu ikke tenke på sa hu... Trur ikke akkurat at det er tvillinger da, men måtte bare si det for å se reaksjonen :o) Er litt fandenivoldsk innimellom jeg ;o) Vi er jo bare 9 stk som dekker døgnvakt her, så turnusen vår er veldig sårbar...

 

Så dere driver og bygger hus? Og skal selge det dere bor i nå? Forsto jeg deg rett da? Mye jobb det sikkert ja. Men det blir sikkert bra etterhvert da! Når alt er ferdig! Rekker det kanskje ikke til babyen kommer da, men den bryr seg jo ikke, bare den får mat, tørr bleie og søvn :o) Og mamma'n og pappa'n sin da :o) Har veldig lyst til å bygge på jeg da, men gruer meg litt og, kjedelig å bo oppi det hele... Men men, blir jo bra etterpå da, forhåpentligvis :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste på tråden om jobben din...shit happens ;op

Jeg er 9+1 i dag :o) Jeg er så og si 9 uker etter deg......

Blir spennende på fredag - om du har en eller to i magen.....Har du ikke vært på UL før ? De har vel sett om det er en eller to tidligere ?

 

Gruer meg masse til å sette igang - det passer ikke i det hele tatt på nåværende tidspunkt !

 

Tror ikke fødselspenger blir beregnet på dagpenger ....Jeg sliter med ryggen min - så det kommer til å bli veldig begrenset med jobbvalg og stor sjanse at jeg blir sykemeldt hvis dette fortsetter. Jeg har dårlig rygg fra før av og det blir absolutt ikke bedre når magen blir større og jeg blir tyngre. Men jeg håper jeg får meg fast jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke vært på UL før, nei, så det blir mammas (og pappas) første møte med den lille der inne ;o) Ikke lenge til nå... Er nok bare 1 der da, ingenting som tilsier at det skal være flere, så jeg er ikke redd for det :o) Klarer seg med en om gangen... Skal nok få overtalt min mann til barn nr 3 om noen år... (han ville nemlig max ha 2... Måtte overtales nå og...) Er tvillinger i mormors søskenflokk da, så teoretisk sett har jeg kanskje genene der... Men de er eneggede da, og det er vel toeggede som går i arv trur jeg. Nok om det, det er jo bare en baby der!

 

Vet du får fødselspenger av sykepenger, men du får vel kanskje ikke sykepenger når du er arb.ledig? Nei, jeg har null peiling på de reglene der, har heldigvis aldri vært arb.ledig, og kommer nok ikke til å bli det med det første heller. Fikk jobb med en gang jeg var ferdig på skolen :o) Og nå har jeg 100% fast stilling som overbioingeniør (nestsjef). Sjefen blir 62 i år, så jeg håper han kan pensjonere seg snart, så jeg får jobben hans... Bare dagtid :o)

 

Avd.sjefen syns bare det er hyggelig at jeg er gravid da, hu ble ikke overraska, hadde vel forventa at jeg sku ha en til snart... Men hu trudde ikke jeg var så langt på vei da... :o) Litt moro at vi venta så lenge med å si no da... :o)

 

Åssen går det med formen din da? Fortsatt kvalm? Merker at jeg har litt vondt i korsryggen, men det er nok for at jeg har raka masse de siste dagene... Endelig kvitt snøen vettu...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spennende med UL da !! Tenk at dere har klart å vente så lenge...

Får håpe det kun er en i magen da ;o)

Er slik hos oss også - nesten alle på moren til sambo sin side er tvillinger. Stoppet med henne og har fortsatt....Stor sjanse for at jeg skulle få tvillinger siden svigerinna mi ikke har fått det - men det slapp jeg :o) hehehehe..........Tror vi tar en ting om gangen !!

 

Regner med det ordner seg med penger - gjør alltid det :o)

 

Har vært ok de siste dagene, men måtte ta meg en lur idag - var så trøtt. Da jeg våknet så var jeg skikkelig kvalm i magen og hadde mest lyst å spy. Men ble bedre etter noen småbiter i magen....

Kjenner akkurat som leamus i magen av og til i dag.....i dag føltes det ut som bobling/hjertedunk på venstre side av magen...

Sliter enda med korsryggen - har gått til halebeinet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til på UL i dag :o)

Blir kjempespennende å se nurket - for første gang !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi vært på UL!! Fikk se en helt perfekt nydelig liten prinsesse :o) Så da blir det som mannen spådde, en liten jente til :o) Hun ble estimert til ca 230g, ikke store jenta enda nei :o) Er helt i lykkerus jeg nå!! Så rørende å få se det lille nurket!! Hun prøvde å suge på totten mens vi så på og ;o) Dette blir en fin helg ja!! Nå kan jeg nok bare finne nye strikkeoppskrifter :o) Vet jeg ikke kan stole 100% på UL, men da får jeg jo bare gi det bort... GOD HELG!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kjekt !!

Jeg gleder meg masse til å se min baby....men jeg vil ikke vite kjønnet. Så da blir det litt vanskelig....Hvordan kunne dem veie et foster inni en mage ?

 

Ha en kjempefin helg !!!! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...