Gå til innhold

Oktober: Oslo-treff: Onsdag 10. mai kl. 17.00 på Cafe M på Majorstua.


Kåa

Anbefalte innlegg

Kikket akkurat på værmelding på vg.nett for onsdag og det ser bra ut for utesitting. Vi får krysse fingrene for at solen skinner den dagen også. Sitter her og tripper jeg. Ultralyd kl. 1430 idag. Jeg både gruer og gleder meg om hverandre. Klarer ikke å gjøre noe som helst på jobben, men det får bare være. Får heller være mer effektiv resten av uken tror jeg.

 

Gleder meg til å se dere igjen på onsdag i hvert fall!

 

Ha en fortsatt fin dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å, så utrolig spennende med ultralyd i dag - du har i alle fall min fulle forståelse for at du ikke får gjort noe særlig i dag. Jeg kan jo gjerne ta en prat med sjefen din og forklare saken:)

Masse lykke til!!

 

Angående onsdag; Hvis vi ikke blir flere enn 5 - så trenger vi kanskje ikke bestille bord?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for det :o) Heldigvis så har jeg en veldig snill sjef og dessuten en veldig selstendig jobb, man jobber etter sitt eget tempo og ønske. Det eneste kravet er at vi er ferdig til de til fristene vi har. Veldig deilig egentlig, for da kan jeg styre det litt selv.

 

Nei, hvis vi blir bare 5 så tror jeg ikke vi trenger å bestille bord. Da får bare førstemann på stedet finne et bord. Og skulle det være fullt kan vi jo bare vente på utsiden til alle har kommet og heller prøve å finne et annet sted kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Masse lykke til på ultralyd i dag da!! må få høre hvordan det gikk etterpå:-) Jeg har ikke time før om en uke, så må dessverre holde ut helt til neste mandag!

 

Angående treff: Pusefrøken må jo også være med:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

 

Jeg kommer også. Men jeg er ikke så kjent på Majorstua. Hvor ligger denne cafen? Er det noen som har adressen? Hvor skal jeg gå fra T-bane stasjonen?

 

Hilsen Irene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

 

Den ligger i valkyriegaten, rett ved majorstuen t-bane! Er ikke så vanskelig å finne frem - gå mot krysset og der trikken kommer fra bogstadveien. Ligger på venstre hånd når du går mot bogstadveien:-)

 

Er helt grusom til å forklare, men kanskje noen andre kan hjelpe til litt også:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

UL gikk bra, til tross for en litt vel gretten jordmor. Syntes hun var skikkelig ufyselig rett og slett. Men å se det lille vidunderet gjorde at ting gikk greit alikvel. Ben og armer, ryggrad, hjerte, nyrer etc var på plass og den lille krabaten beveget seg mye der inne. Men da vi spurte om for eksempel alt sto bra til, svarte hun bare at det var OK. OK??? Hva betyr det egentlig?? Jeg ville høre at alt sto kjempebra til og slikt jeg... Ikke fikk jeg høre hjertelyden heller... så jo at det dunket og slike ting, men det å få høre det må jo være noe helt annet. Og da hun til slutt spurte om vi skulle være med i den mor og barn undersøkelsen og jeg svarte nei, ble hun enda surere. Fryktet en liten stund at hun ville nekte meg fødeplass på Ullevål.. hehehe... men jeg fikk plass og har reservert plass på avdeling A. Nå gleder jeg meg heller til ny time hos gynekologen min i uke 24. Hun vet jeg alltid er skikkelig hyggelig og grei.

 

Vi sees i morgen, kan fortelle mer om ultralyden da :)

 

Ha en fin dag i det fine været! Litt kjedelig å sitte inne på et kontor idag gitt....

 

Klem,

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere!

Ja, nå skal jeg snart ut i sola og blomstre!! Vil heller ikke sitte på kontor lenger... Uff, stakkars deg, Caef. Hun jordmora hadde sikkert en dårlig dag. Det var godt dere fikk sett nurket ihvertfall - fikk dere bilde også? Vi får høre mer om det i morgen. Siden ikke flere har meldt seg på treff, så satser vi på utebord i sola uten å bestille??

 

Sees kl. 17, jenter. Om det er helt fullt og vi må bytte sted, så kan vi henge der til sånn ti-kvart over. Etter det legger vi igjen beskjed i baren - da kan dere spørre etter Karen.

 

So long,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter! Det er krise på jobben i dag så jeg må desverre melde avbud! Har ikke lyst, men har ikke noe valg. Kos dere masse, så sees vi neste gang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, det var synd. Men sånn er det vel bare noen ganger. Jeg gikk forbi der du jobbet i går og så deg, men gav meg ikke til kjenne :-) Du er vel busy nok som det er!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...