Gå til innhold

Hjemmelaget babymat (samme som på skravle)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Eg tar opp maten i god tid slik at den tinar i romtemperatur. Når den er tint og det er klart for måltidet set eg boksen med maten oppi ei skål med varmt vatn. Då varmar den seg fint opp, og vatnet i skåla sørger og for at maten ikkje blir kald før guten er ferdig å ete. Det tar jo ofte litt tid med eit måltid...

 

Viss eg er ute på farten får eg varma maten i mikroen på kafé. Går sikkert fint det og. Men ville kanskje ikkje brukt mikro om det var morsmelk i maten, då den visstnok tåler mikroen dårleg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...