Fregnepetra Skrevet 3. april 2006 #1 Skrevet 3. april 2006 hvordan varmer dere dette opp når dere har frosset det ned i isterninger? "ødelegger" det maten hvis man bruker mikroen??
Ranveig R Skrevet 3. april 2006 #2 Skrevet 3. april 2006 Eg tar opp maten i god tid slik at den tinar i romtemperatur. Når den er tint og det er klart for måltidet set eg boksen med maten oppi ei skål med varmt vatn. Då varmar den seg fint opp, og vatnet i skåla sørger og for at maten ikkje blir kald før guten er ferdig å ete. Det tar jo ofte litt tid med eit måltid... Viss eg er ute på farten får eg varma maten i mikroen på kafé. Går sikkert fint det og. Men ville kanskje ikkje brukt mikro om det var morsmelk i maten, då den visstnok tåler mikroen dårleg.
handygirl Skrevet 3. april 2006 #3 Skrevet 3. april 2006 Jeg bruker mikroen. Ulempen med det er at maten blir ujevnt varm, men om man bare rører godt går det greit.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå