Anonym bruker Skrevet lørdag kl 16:03 #1 Skrevet lørdag kl 16:03 Isåfall hva merker dere? Jeg kjenner ingenting jeg. Er det egentlig nødvendig? Anonymkode: a1781...22b
Anonym bruker Skrevet lørdag kl 16:34 #2 Skrevet lørdag kl 16:34 Min mann fra Asia sier ja 😉 Anonymkode: d18d8...1dd
Anonym bruker Skrevet lørdag kl 18:07 #3 Skrevet lørdag kl 18:07 Du merker forskjell på konsistensen på en måte, når "støvet" blir vasket av før det kokes blir de mer klissete liksom. Anonymkode: 7a943...17f
Anonym bruker Skrevet lørdag kl 21:27 #4 Skrevet lørdag kl 21:27 Aner ikke. Når jeg koker ris, vasker / skylder jeg den alltid. Når jeg en sjelden gang spiser ris som jeg ikke har kokt selv, kjenner jeg ikke om den er vasket eller ikke. Tenker ikke over det, for den er sjeldent like god som "min" ris uansett. Anonymkode: c679c...83b
Anonym bruker Skrevet søndag kl 06:30 #5 Skrevet søndag kl 06:30 Har aldri visst at vi bør vaske ris. Der lærte jeg noe nytt 🙈 Anonymkode: 65276...1cc
Anonym bruker Skrevet søndag kl 09:40 #6 Skrevet søndag kl 09:40 Når du vet hva støvet er, så vasker man risen 😄 Anonymkode: 58079...7ba
Anonym bruker Skrevet søndag kl 11:03 #7 Skrevet søndag kl 11:03 Anonym bruker skrev (1 time siden): Når du vet hva støvet er, så vasker man risen 😄 Anonymkode: 58079...7ba Hva er støvet? 😳 Vaskes risen på restauranter..? Syns den er magisk god der HI Anonymkode: a1781...22b
Anonym bruker Skrevet søndag kl 12:07 #8 Skrevet søndag kl 12:07 Anonym bruker skrev (2 timer siden): Når du vet hva støvet er, så vasker man risen 😄 Anonymkode: 58079...7ba Det du ikke veit har du i dette tilfellet tydeligvis ikke vondt av. Anonymkode: 68558...76f
Anonym bruker Skrevet søndag kl 12:38 #9 Skrevet søndag kl 12:38 Anonym bruker skrev (1 time siden): Hva er støvet? 😳 Vaskes risen på restauranter..? Syns den er magisk god der HI Anonymkode: a1781...22b Arsen og stivelse Anonymkode: 34e5b...20d
Anonym bruker Skrevet søndag kl 14:52 #10 Skrevet søndag kl 14:52 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Hva er støvet? 😳 Vaskes risen på restauranter..? Syns den er magisk god der HI Anonymkode: a1781...22b Håper virkelig at den blir vasket. For mange år siden, hadde vi glemt å kjøpe ris til et selskap vi skulle ha, og alle butikker var stengt, så da ringte jeg en av byens kinesiske restauranter og spurt så pent jeg kunne om de kunne selge meg litt som jeg kunne koke selv. Det kunne de, og den ble levert med to regler: Du må skylle den godt og ikke bruke salt. Akkurat det med salt, "glemte" jeg, men å skylle risen har jeg gjort siden. Men nå bruker vi alltid ris kjøpt i sekker, gjerne i innvandrerbutikker. Så om samme regelen gjelder for vanlig ris kjøpt i dagligvarebutikker, vet jeg ikke. Men må jeg kjøpe det eller bruke det av en eller annen grunn, så skyller jeg den også. Anonymkode: c679c...83b
Anonym bruker Skrevet søndag kl 22:20 #11 Skrevet søndag kl 22:20 Vi er kresne på ris. Må ha god kvalitets basmati, spesifikt merke fra internasjonale butikker, og den må skylles godt. Uvasket ris blir mindre luftig og får ikke riktig konsistens. Men mye av risen kjøpt på Rema eller kiwi er ikke god. Vet ikke om jeg ville merket forskjell om den ikke ble vasket🤷🏻♀️ Anonymkode: 79dd8...830
Anonym bruker Skrevet mandag kl 06:08 #12 Skrevet mandag kl 06:08 Anonym bruker skrev (7 timer siden): Vi er kresne på ris. Må ha god kvalitets basmati, spesifikt merke fra internasjonale butikker, og den må skylles godt. Uvasket ris blir mindre luftig og får ikke riktig konsistens. Men mye av risen kjøpt på Rema eller kiwi er ikke god. Vet ikke om jeg ville merket forskjell om den ikke ble vasket🤷🏻♀️ Anonymkode: 79dd8...830 Kan jeg spørre hvilket merke dere bruker? Syns liksom ikke min blir god uansett om jeg vasker eller ikke… HI Anonymkode: a1781...22b
Anonym bruker Skrevet mandag kl 06:56 #13 Skrevet mandag kl 06:56 Anonym bruker skrev (45 minutter siden): Kan jeg spørre hvilket merke dere bruker? Syns liksom ikke min blir god uansett om jeg vasker eller ikke… HI Anonymkode: a1781...22b Jeg foretrekker India gate. Vasker, og lar gjerne stå litt i kaldt vann. Koker 10 min med to ganger så mye vann som ris og litt salt, og lar stå på avskrudd plate 10 min. Anonymkode: 79dd8...830
Anonym bruker Skrevet mandag kl 07:24 #14 Skrevet mandag kl 07:24 Anonym bruker skrev (27 minutter siden): Jeg foretrekker India gate. Vasker, og lar gjerne stå litt i kaldt vann. Koker 10 min med to ganger så mye vann som ris og litt salt, og lar stå på avskrudd plate 10 min. Anonymkode: 79dd8...830 Takk! Da tester jeg det 👍 HI Anonymkode: a1781...22b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå