Anonym bruker Skrevet 13 timer siden #1 Skrevet 13 timer siden er det noen som har forslag på kjøttpålegg som har en del smak i seg? jeg syns det er litt lite smak i deisse kalkun\kylling pålegg. jeg kan jo ikke spise spekemat nå Anonymkode: b850a...da4
Anonym bruker Skrevet 12 timer siden #2 Skrevet 12 timer siden Hvorfor kan du ikke det? Anonymkode: 8fed5...9fc
Anonym bruker Skrevet 12 timer siden #3 Skrevet 12 timer siden Anonym bruker skrev (24 minutter siden): Hvorfor kan du ikke det? Anonymkode: 8fed5...9fc Spekemat er ikke varmebehandlet og kan inneholde listeria som gir fosterskader... Anonymkode: 79942...49b
Anonym bruker Skrevet 12 timer siden #4 Skrevet 12 timer siden Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Spekemat er ikke varmebehandlet og kan inneholde listeria som gir fosterskader... Anonymkode: 79942...49b Hvis du liker salami, så er Grillstad sin fersk salami kokt. https://www.grilstad.no/produkter/fersk-salami/ Anonymkode: 0dc15...1b4
Anonym bruker Skrevet 11 timer siden #5 Skrevet 11 timer siden Anonym bruker skrev (1 time siden): Hvis du liker salami, så er Grillstad sin fersk salami kokt. https://www.grilstad.no/produkter/fersk-salami/ Anonymkode: 0dc15...1b4 ja jeg liker salami det er det jeg har savnet mest Anonymkode: b850a...da4
Anonym bruker Skrevet 3 timer siden #6 Skrevet 3 timer siden Løkrull, kalverullade, ribberull. Grilstad sin ferske salami er faktisk ganske god også. Anonymkode: 6f776...057
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå