Anonym bruker Skrevet 16. november #1 Skrevet 16. november Skulle lage hjortegryte, mannen skulle steike kjøtt og koke sammen med løk i vann til eg kom hjem. Han har glemt løken. Det har kokt i litt over to timer.. Hvordan redde det? 🫣 Har hevet løk oppi nå. Hvor lenge må det koke med løken i for en ok kraft eg kan lage sausen av? 😊 Anonymkode: 6a2e4...28f
Anonym bruker Skrevet 16. november #2 Skrevet 16. november Ville skjært løken i skiver og stekt før den gikk i gryta. Da holder det med en halvtime. Anonymkode: c1f4c...9f9
Anonym bruker Skrevet 16. november #3 Skrevet 16. november Det svaret hjalp meg jo ikke når løken allerede er hevet oppi😆 Anonymkode: 6a2e4...28f
Anonym bruker Skrevet 16. november #4 Skrevet 16. november Tipper det begynner å bli bra nå? Stek alltid løken myk før du har den i mat. Anonymkode: 58bfc...bca
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå