Anonym bruker Skrevet 2. november #1 Skrevet 2. november Har noen her erfaring med grønnsakspasta? Eller grønnsaksnudler? Smaker det ok? Hvor selges det? Jeg er fryktelig glad i pasta og nudler, men ikke like glad i de tomme kaloriene og lurer på om grønnsakspasta/nudler kunne være noe… Anonymkode: 5b8e3...5a0
Anonym bruker Skrevet 2. november #2 Skrevet 2. november Veldig lenge siden jeg har kjøpt det (eller sett det), men Rema hadde i hvert fall en grønn (spinat?) ferskpasta som var god. Ertepasta har jeg også prøvd, den var trå og ikke verd det. Anonymkode: 44075...c2f
Anonym bruker Skrevet 2. november #3 Skrevet 2. november Rema 1000 har ertepasta, men har ikke smakt den https://oda.com/no/products/26756-r-goodly-glutenfri-penne-pasta-av-erter-okologisk/ Anonymkode: 89b4d...c0c
Anonym bruker Skrevet 2. november #4 Skrevet 2. november Da er tur til Rema1000 på blokka. Tusen takk ☺️ Anonymkode: 5b8e3...5a0
Anonym bruker Skrevet 2. november #5 Skrevet 2. november Har du prøvd å lage "nudler" av strimlede grønnsaker, evt blande det 50-50 med vanlige nudler? Det er ikke så verst det heller 😊 Anonymkode: 89b4d...c0c
Anonym bruker Skrevet 2. november #6 Skrevet 2. november Anonym bruker skrev (13 minutter siden): Da er tur til Rema1000 på blokka. Tusen takk ☺️ Anonymkode: 5b8e3...5a0 Bare hyggelig 😊 Linsepasta er kanskje og en mulighet, selv om det er belgfrukt og ikke grønnsak. Jeg synes de var litt tørre. https://oda.com/no/products/26757-goodly-linsepasta-fusilli-glutenfri-og-okologisk/ Anonymkode: 89b4d...c0c
Anonym bruker Skrevet 2. november #7 Skrevet 2. november Anonym bruker skrev (1 time siden): Rema 1000 har ertepasta, men har ikke smakt den https://oda.com/no/products/26756-r-goodly-glutenfri-penne-pasta-av-erter-okologisk/ Anonymkode: 89b4d...c0c Den er vond. Anonymkode: 44075...c2f
Anonym bruker Skrevet 2. november #8 Skrevet 2. november jeg har ikke sett det å¨på lenge, trodde man ikke fikk kjøpt det lenger jeg liker den med gulerøtter men det er ikke så mye grønnsaker i di pastane Anonymkode: a4fc6...3e6
Anonym bruker Skrevet 2. november #9 Skrevet 2. november De pastaene som var tilsatt litt grønnsaker har blitt borte fordi folk ikke gadd betale for det. De var tilsatt så lite grønnsaker at det ikke var noe å tjene erneringsmessig, de var bare dyrere fordi de hadde en grønnfarge liksom. Jeg ville heller kjøpt en sånn kutter som lager spiraler/spagetti av grønnsaker og byttet ut noe eller all pastaen med det. Jeg synes squash-pasta er godt, men du kan jo lage pasta hvor du beholder noe av hvetemel-pastaen også og har litt grønnsakspasta i tillegg. https://www.bakerenogkokken.no/p/oxo-good-grips-handholdt-spiralizer_40172/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=p-no-shopping-category-köksredskap-exp&shopping_id_click=1067-21916-40172&gad_source=1&gad_campaignid=21456757111&gbraid=0AAAAADlaFKkp6cpE4QbIVnxQMJHkZFor_&gclid=EAIaIQobChMIhMyPltfTkAMVDQqiAx2rbADkEAQYASABEgL4ZfD_BwE Anonymkode: d54ed...c7d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå