Anonym bruker Skrevet i går, 11:34 #1 Skrevet i går, 11:34 Har noen her erfaring med grønnsakspasta? Eller grønnsaksnudler? Smaker det ok? Hvor selges det? Jeg er fryktelig glad i pasta og nudler, men ikke like glad i de tomme kaloriene og lurer på om grønnsakspasta/nudler kunne være noe… Anonymkode: 5b8e3...5a0
Anonym bruker Skrevet i går, 11:45 #2 Skrevet i går, 11:45 Veldig lenge siden jeg har kjøpt det (eller sett det), men Rema hadde i hvert fall en grønn (spinat?) ferskpasta som var god. Ertepasta har jeg også prøvd, den var trå og ikke verd det. Anonymkode: 44075...c2f
Anonym bruker Skrevet i går, 12:02 #3 Skrevet i går, 12:02 Rema 1000 har ertepasta, men har ikke smakt den https://oda.com/no/products/26756-r-goodly-glutenfri-penne-pasta-av-erter-okologisk/ Anonymkode: 89b4d...c0c
Anonym bruker Skrevet i går, 12:15 #4 Skrevet i går, 12:15 Da er tur til Rema1000 på blokka. Tusen takk ☺️ Anonymkode: 5b8e3...5a0
Anonym bruker Skrevet i går, 12:25 #5 Skrevet i går, 12:25 Har du prøvd å lage "nudler" av strimlede grønnsaker, evt blande det 50-50 med vanlige nudler? Det er ikke så verst det heller 😊 Anonymkode: 89b4d...c0c
Anonym bruker Skrevet i går, 12:29 #6 Skrevet i går, 12:29 Anonym bruker skrev (13 minutter siden): Da er tur til Rema1000 på blokka. Tusen takk ☺️ Anonymkode: 5b8e3...5a0 Bare hyggelig 😊 Linsepasta er kanskje og en mulighet, selv om det er belgfrukt og ikke grønnsak. Jeg synes de var litt tørre. https://oda.com/no/products/26757-goodly-linsepasta-fusilli-glutenfri-og-okologisk/ Anonymkode: 89b4d...c0c
Anonym bruker Skrevet i går, 13:17 #7 Skrevet i går, 13:17 Anonym bruker skrev (1 time siden): Rema 1000 har ertepasta, men har ikke smakt den https://oda.com/no/products/26756-r-goodly-glutenfri-penne-pasta-av-erter-okologisk/ Anonymkode: 89b4d...c0c Den er vond. Anonymkode: 44075...c2f
Anonym bruker Skrevet i går, 13:41 #8 Skrevet i går, 13:41 jeg har ikke sett det å¨på lenge, trodde man ikke fikk kjøpt det lenger jeg liker den med gulerøtter men det er ikke så mye grønnsaker i di pastane Anonymkode: a4fc6...3e6
Anonym bruker Skrevet i går, 14:33 #9 Skrevet i går, 14:33 De pastaene som var tilsatt litt grønnsaker har blitt borte fordi folk ikke gadd betale for det. De var tilsatt så lite grønnsaker at det ikke var noe å tjene erneringsmessig, de var bare dyrere fordi de hadde en grønnfarge liksom. Jeg ville heller kjøpt en sånn kutter som lager spiraler/spagetti av grønnsaker og byttet ut noe eller all pastaen med det. Jeg synes squash-pasta er godt, men du kan jo lage pasta hvor du beholder noe av hvetemel-pastaen også og har litt grønnsakspasta i tillegg. https://www.bakerenogkokken.no/p/oxo-good-grips-handholdt-spiralizer_40172/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=p-no-shopping-category-köksredskap-exp&shopping_id_click=1067-21916-40172&gad_source=1&gad_campaignid=21456757111&gbraid=0AAAAADlaFKkp6cpE4QbIVnxQMJHkZFor_&gclid=EAIaIQobChMIhMyPltfTkAMVDQqiAx2rbADkEAQYASABEgL4ZfD_BwE Anonymkode: d54ed...c7d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå