Gå til innhold

Noen som vet angående kalkunbrystfilet, skal helstekes, når jeg søker på nettet finner jeg kjernetemperatur på alt fra 65 til 74 grader, jeg vil ha den gjennomstekt. Hvor mange grader bruker dere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kylling er gjennomstekt ved 68 grader, vil tro samme er for kalkun 

Anonymkode: 67845...725

Skrevet

Ta den ut på 65 grader og la den hvile før du skjærer i den, da øker temperaturen litt til

 

Anonymkode: 22288...990

Skrevet
Anonym bruker skrev (7 timer siden):

Ta den ut på 65 grader og la den hvile før du skjærer i den, da øker temperaturen litt til

 

Anonymkode: 22288...990

Dette. Da blir den saftig og god.

Anonymkode: 05c87...aa7

Skrevet

Jeg pleier å sette temperaturen til 70 grader. Bruner den i panne først og steker i leirgryte i ovnen med termometer 

Anonymkode: 0391f...fb8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...