Anonym bruker Skrevet lørdag kl 10:41 #2 Skrevet lørdag kl 10:41 Kylling er gjennomstekt ved 68 grader, vil tro samme er for kalkun Anonymkode: 67845...725
Anonym bruker Skrevet lørdag kl 11:13 #3 Skrevet lørdag kl 11:13 Ta den ut på 65 grader og la den hvile før du skjærer i den, da øker temperaturen litt til Anonymkode: 22288...990
Anonym bruker Skrevet lørdag kl 18:48 #4 Skrevet lørdag kl 18:48 Anonym bruker skrev (7 timer siden): Ta den ut på 65 grader og la den hvile før du skjærer i den, da øker temperaturen litt til Anonymkode: 22288...990 Dette. Da blir den saftig og god. Anonymkode: 05c87...aa7
Anonym bruker Skrevet lørdag kl 21:23 #5 Skrevet lørdag kl 21:23 Jeg pleier å sette temperaturen til 70 grader. Bruner den i panne først og steker i leirgryte i ovnen med termometer Anonymkode: 0391f...fb8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå