Anonym bruker Skrevet tirsdag kl 12:19 #1 Skrevet tirsdag kl 12:19 Jeg tenkte å ha nachos til middag idag å da pleier jeg å ta salsa sammen med kjøttdeigen for syns det smaker bedre da. Jeg har tortilla chipsen i bunnen. Noen tips til hva jeg kan gjøre så ikke den blir myk,annet enn å servere salsa ved siden av istedet? Anonymkode: 3a9b4...1e0
Himmel og hav Skrevet tirsdag kl 13:23 #2 Skrevet tirsdag kl 13:23 Jeg pleier å legge halvparten av chipsen i bunnen og den andre halvparten litt hulter til bulter på toppen, også ost oppå der igjen. Da kan de som vil ha myke chips få det, mens jeg som vil ha sprø får det.
Anonym bruker Skrevet tirsdag kl 14:01 #3 Skrevet tirsdag kl 14:01 Himmel og hav skrev (37 minutter siden): Jeg pleier å legge halvparten av chipsen i bunnen og den andre halvparten litt hulter til bulter på toppen, også ost oppå der igjen. Da kan de som vil ha myke chips få det, mens jeg som vil ha sprø får det. Det tipset vil jeg også ta til meg, takk! Anonymkode: c9763...147
Anonym bruker Skrevet tirsdag kl 14:12 #4 Skrevet tirsdag kl 14:12 Jeg legger flere lag med chips, kjøttdeig og ost, litt som å montere en lasagne, med chips og litt ost som øverste lag og steker på varmluft. For eksempel 210-220 grader varmluft i 10-15 min, til du ser at osten på toppen er gyllen. Chipsen nede vil bli litt myk, men den på toppen blir veldig sprø. Anonymkode: b1113...2ad
Lektor Doppler med tillegg Skrevet tirsdag kl 16:29 #5 Skrevet tirsdag kl 16:29 Du kan evt prøve å bruke stekebrett eller langpanne for å få den fordelt på et større areal?
Anonym bruker Skrevet tirsdag kl 16:55 #6 Skrevet tirsdag kl 16:55 Jeg sprer det ut i en langpanne, minst mulig chips oppå hverandre. Synes ikke de blir myke. Anonymkode: f5429...e0e
Anonym bruker Skrevet tirsdag kl 17:10 #7 Skrevet tirsdag kl 17:10 Avkjøl kjøttdeigen litt før du har den oppå chipsene. Da blir begge deler varmet opp sammen, og chipsen blir sprøere. Og også viktig å ikke ha så tykt lag kjøttdeig på chipsene. Anonymkode: 4c704...f75
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå