Anonym bruker Skrevet 21. juni #1 Skrevet 21. juni Hver gang blir den myk og fluffy inni, jeg vil ha en sprø og seig pavlova med litt tyggemotstand. Jeg skjønner ikke hve jeg gjør galt, har prøvd å piske sakte, fort, steke lenger, avkjøle i ovn, på benk osv. Jeg tenker det må være oppskriften. Slik gjør jeg: Pisker 6 eggehviter til skum med 2 tsk eddik. Blander 2 dl sukker, 2 tsk maizenna og 1 tsk vaniljesukker som jeg har i litt og litt på medium hastighet. Skrur opp til høy og pisker 3-4 min til kremen er stiv. Har på bakebrett ca 3 cm høyde og steker. I dag prøvde jeg 200 grader som jeg skrudde ned til 100 grader når marengsen gikk i ovnen. Stekte i 1,5 time og lot den avkjøle seg i ovnen. Resultat? Marshmallow fluff inni kaken, finnes ikke seig bare en bløt masse som er litt sprø utpå. Den smaker veldig sukker også, nesten som der kommer litt sirup ut av den noe steder. Hjelp noen? 🤭 Anonymkode: b7e33...af8
Anonym bruker Skrevet 21. juni #2 Skrevet 21. juni Jeg skrev feil, det er 4 dl sukker, ikke 2. Beklager HI Anonymkode: b7e33...af8
Anonym bruker Skrevet 21. juni #3 Skrevet 21. juni Jeg pisker først eggehvitene alene til de skummer, så har jeg i sukker, litt og litt. Eddikk og maizenna vendes i helt til slutt, når sukker og eggehviter er ferdigpisket. Anonymkode: 2288c...1fb
Anonym bruker Skrevet 21. juni #4 Skrevet 21. juni Glemte å se at bunnen blir perfek, litt seig inni og sprø utenpå. Anonymkode: 2288c...1fb
Anonym bruker Skrevet 21. juni #5 Skrevet 21. juni Ååh ok, da skal jeg prøve det. Hvilken temp og tid steker du på? Takk HI Anonymkode: b7e33...af8
Anonym bruker Skrevet 21. juni #6 Skrevet 21. juni Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Ååh ok, da skal jeg prøve det. Hvilken temp og tid steker du på? Takk HI Anonymkode: b7e33...af8 Veksler mellom 115 og 120 grader varmluft i 1.5 time Anonymkode: 2288c...1fb
Anonym bruker Skrevet 21. juni #7 Skrevet 21. juni Vikig å la den avkjøle seg i ovnen uten å lukke opp luken Anonymkode: 2288c...1fb
Anonym bruker Skrevet 22. juni #8 Skrevet 22. juni Jeg bruker oppskriften på Det søte liv, blir perfekt hver gang. Du må piske lenge, nærmere 20 min, så alle sukkerkornene løser seg helt opp. Så må du vende eddik og maizena inn med en slikkepott når mikseren er slått av. Aldri pisk det inn med mikser, da blir marengsen mer rennende i konsistensen. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/pavlova-i-langpanne Anonymkode: 8f796...389
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå