Anonym bruker Skrevet 1. juni #1 Skrevet 1. juni Skal snart i konfirmasjon, og har lovt å bake pavlova. Marengsbunnen er klar, men eggekremen bestående av gelatinplater, eggeplommer, maizena og sukker og melk stivner overhodet ikke; jeg hadde på svak varme og rørte i 1,5 time- den var som en suppe. Hva ville dere gjort? Jeg har en pakke vaniljekrem for gjærbakst stående, kan jeg blande denne med pisket krem og klaske den oppå? Eller skal jeg bare bruke pisket krem også pynte? hjelp ønskes 😩🥹 Anonymkode: fcd9f...bf8
Anonym bruker Skrevet 1. juni #2 Skrevet 1. juni Anonym bruker skrev (8 minutter siden): gelatinplater, eggeplommer, maizena og sukker Jeg pisker dette sammen så det blir litt som en saus. Så pisker jeg vedsiden av kremfløte til den blir stiv. Vender eggekremen og fløtekremen lett sammen, så har jeg det på kaka. Om du klarer å piske vaniljekremen litt stiv så kan det kanskje fungere å blande dem med eggekremen, men den kan bli veldig søt da Bruker ikke melk Anonymkode: 09593...795
Anonym bruker Skrevet 1. juni #3 Skrevet 1. juni Ja, det kan du. Bare pisk opp vaniljekremen fra boks litt før du blander den med den piskede kremen. Anonymkode: 99e62...4c2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå