Gå til innhold

Hjelp! Kan jeg bruke vaniljekrem til gjærbakst i pavlovaen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal snart i konfirmasjon, og har lovt å bake pavlova. Marengsbunnen er klar, men eggekremen bestående av gelatinplater, eggeplommer, maizena og sukker og melk stivner overhodet ikke; jeg hadde på svak varme og rørte i 1,5 time- den var som en suppe. 
Hva ville dere gjort? Jeg har en pakke vaniljekrem for gjærbakst stående, kan jeg blande denne med pisket krem og klaske den oppå? Eller skal jeg bare bruke pisket krem også pynte? 
hjelp ønskes 😩🥹

Anonymkode: fcd9f...bf8

Skrevet
Anonym bruker skrev (8 minutter siden):

gelatinplater, eggeplommer, maizena og sukker

Jeg pisker dette sammen så det blir litt som en saus. Så pisker jeg vedsiden av kremfløte til den blir stiv. Vender eggekremen og fløtekremen lett sammen, så har jeg det på kaka. Om du klarer å piske vaniljekremen litt stiv så kan det kanskje fungere å blande dem med eggekremen, men den kan bli veldig søt da

Bruker ikke melk

Anonymkode: 09593...795

Skrevet

Ja, det kan du. Bare pisk opp vaniljekremen fra boks litt før du blander den med den piskede kremen.

Anonymkode: 99e62...4c2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...