Anonym bruker Skrevet 31. mai #5 Skrevet 31. mai 2 til 4 ganger i måneden om vinteren. Om sommeren spiser vi det så og si aldri. Anonymkode: 8c790...15b
Anonym bruker Skrevet 31. mai #6 Skrevet 31. mai Sjelden eller aldri. Kan bli noen perioder med karbonadedeig i noen måneder, og så noen år uten. Anonymkode: 768b6...a97
Anonym bruker Skrevet 31. mai #7 Skrevet 31. mai Så og si aldri. Bruker heller kylling. Kjøper store poser med frossne kyllingfileter. Anonymkode: 17c6d...423
Anonym bruker Skrevet 1. juni #8 Skrevet 1. juni 1-3 ganger i uken. Vi har nesten alltid taco i forbindelse med helg, og der bruker vi karbonadedeig. Ellers varierer det. Denne uken blir det 3 ganger, men kommende uke er det kun planlagt inn én slik middag (taco). Anonymkode: e388e...bef
Anonym bruker Skrevet 1. juni #9 Skrevet 1. juni Ganske ofte egentlig. Annenhver dag Anonymkode: 6ccf3...9cc
Anonym bruker Skrevet 1. juni #10 Skrevet 1. juni I snitt er det kanskje en gang pr mnd. Kjøper kjøttdeig fra gårdsutsalg, den er nesten som karbonadedeig å regne. Anonymkode: c56ba...d87
Anonym bruker Skrevet 1. juni #11 Skrevet 1. juni Hvis du teller med kjøttdeig fra kylling, svin og lam blir den bestandig en gang i uka. Anonymkode: b6ef1...4dd
Anonym bruker Skrevet 1. juni #14 Skrevet 1. juni I gjennomsnitt omkring en gang per uke tror jeg. Anonymkode: b3e03...636
Anonym bruker Skrevet 1. juni #15 Skrevet 1. juni En gang i måneden, karbonadedeig. Anonymkode: 395aa...e5f
Anonym bruker Skrevet 1. juni #16 Skrevet 1. juni 2 -3 ganger i måneden. Alltid karbonadedeig. Anonymkode: 3662e...f8c
Anonym bruker Skrevet 1. juni #17 Skrevet 1. juni Må si det var virkelig stort forbruk av kjøtt- og karbonadedeig her inne. Jeg trodde i hovedsak det var snakk om småbarnsforeldre som var opptatt av sunt kosthold. Og uansett, forskerne lurer på hvorfor Norge topper listen av tarmkreft-tilfeller. Det er kanskje her hunden er begravet? https://kreftforeningen.no/forebygging/kosthold-og-kreft/kjott-og-kreft/ Anonymkode: 768b6...a97
Anonym bruker Skrevet 1. juni #19 Skrevet 1. juni Litt usikker, kanskje hver annen uke. Tidligere spiste vi det mye mer Anonymkode: 6b745...36b
Anonym bruker Skrevet 1. juni #20 Skrevet 1. juni I gjennomsnitt 2 ganger i uka vil jeg tro, Anonymkode: 87ee4...eca
Anonym bruker Skrevet 1. juni #21 Skrevet 1. juni Anonym bruker skrev (1 time siden): Må si det var virkelig stort forbruk av kjøtt- og karbonadedeig her inne. Jeg trodde i hovedsak det var snakk om småbarnsforeldre som var opptatt av sunt kosthold. Og uansett, forskerne lurer på hvorfor Norge topper listen av tarmkreft-tilfeller. Det er kanskje her hunden er begravet? https://kreftforeningen.no/forebygging/kosthold-og-kreft/kjott-og-kreft/ Anonymkode: 768b6...a97 Kjøttdeig kan man fint lage selv. Jeg lager av rein og elg, og det er stort sett det vi spiser når vi har kjøttdeig. Noen ganger lager jeg kjøttdeig av rødt kjøtt. Kjøper kjøttet fra onkelen min som har bondegård. Rart å anta at at kjøttdeig er ferdigkjøpt rødt kjøtt Anonymkode: 1e56e...633
Anonym bruker Skrevet 1. juni #22 Skrevet 1. juni Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Kjøttdeig kan man fint lage selv. Jeg lager av rein og elg, og det er stort sett det vi spiser når vi har kjøttdeig. Noen ganger lager jeg kjøttdeig av rødt kjøtt. Kjøper kjøttet fra onkelen min som har bondegård. Rart å anta at at kjøttdeig er ferdigkjøpt rødt kjøtt Anonymkode: 1e56e...633 Flesteparten kjøper nok kjøttet i butikken. Anonymkode: 87ee4...eca
Anonym bruker Skrevet 1. juni #23 Skrevet 1. juni Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Rart å anta at at kjøttdeig er ferdigkjøpt rødt kjøtt Anonymkode: 1e56e...633 Ja, det var virkelig rart, du Anonymkode: 768b6...a97
Anonym bruker Skrevet 1. juni #24 Skrevet 1. juni Anonym bruker skrev (10 minutter siden): Kjøttdeig kan man fint lage selv. Jeg lager av rein og elg, og det er stort sett det vi spiser når vi har kjøttdeig. Noen ganger lager jeg kjøttdeig av rødt kjøtt. Kjøper kjøttet fra onkelen min som har bondegård. Rart å anta at at kjøttdeig er ferdigkjøpt rødt kjøtt Anonymkode: 1e56e...633 Elg og rein er jo også rødt kjøtt. Anonymkode: db86f...0e0
Anonym bruker Skrevet 1. juni #25 Skrevet 1. juni Anonym bruker skrev (10 minutter siden): Kjøttdeig kan man fint lage selv. Jeg lager av rein og elg, og det er stort sett det vi spiser når vi har kjøttdeig. Noen ganger lager jeg kjøttdeig av rødt kjøtt. Kjøper kjøttet fra onkelen min som har bondegård. Rart å anta at at kjøttdeig er ferdigkjøpt rødt kjøtt Anonymkode: 1e56e...633 Rødt kjøtt er jo rødt kjøtt uansett hvem som kverner det. Anonymkode: c56ba...d87
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå