Anonym bruker Skrevet 28. mai #1 Skrevet 28. mai Sitter med nesten en hel boks etter kakebaking i mai. Helt uaktuelt å bake mer kaker😅 Er det andre ting det er naturlig å bruke sirup til?? Anonymkode: efd2d...ff8
Anonym bruker Skrevet 28. mai #2 Skrevet 28. mai Masse oppskrifter som inneholder lys sirup her: https://oppskrift.klikk.no/ingrediens/korn--og-bakevarer/sotevarer/sirup-lys Anonymkode: 3cee6...1e3
Anonym bruker Skrevet 28. mai #3 Skrevet 28. mai Kjempegodt som pålegg! Fikk det alltid hos bestemor Anonymkode: d1ceb...766
Spurvugla Skrevet 28. mai #4 Skrevet 28. mai Man kan bruke det i stedet for honning på havregrøt, eller tilsette en skje eller to i brøddeig.
Anonym bruker Skrevet 28. mai #5 Skrevet 28. mai Spar til jul og bruk i julekaker. Går ikke ut på dato. Bruk som søtning i te, kaffe og ellers alt du bruker sukker i Anonymkode: a3401...bf6
Anonym bruker Skrevet 28. mai #7 Skrevet 28. mai Vi spiser det til raspeballer. Nam! Anonymkode: c01b2...c1f
Anonym bruker Skrevet 28. mai #9 Skrevet 28. mai - pålegg - topping på is - karameller - ha det i brøddeig - topping på fruktsalat - topping på amerikanske pannekaker Anonymkode: b1ffd...ffd
Anonym bruker Skrevet 29. mai #10 Skrevet 29. mai Jeg bruker det som en av ingrediensene i hjemmelaget müsli. Anonymkode: e72da...813
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå