Gå til innhold

Hvilke type kjøtt har dere smakt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Inspirert av en samtale med mannen, hvilke type kjøtt har dere smakt?

For meg

Sjømat og fisk:
Torsk
Sei
Makrell
Laks
Ørret
Hyse
Kamskjell
Reke
Kreps
Scampi
Hummer
Østers
Krabbe
Kongekrabbe
Blåskjell
Hjerteskjell
Akkar
Blekksprut

Fugl:
Kylling
Høne
Gås
Kalkun
And
Moskusand
Vaktel
Struts
Fasan

Rødt kjøtt:
Svin
Strofe
Hest
Villsvin
Hjort
Dådyr
Rådyr
Elg
Rein
Kenguru
Alligator
Bjørn

Sikkert masse insekter uten og mene det, og det er sikkert noe jeg har glemt
 

Anonymkode: d0a3c...671

Skrevet

Sjømat og fisk:
Torsk
Sei
Makrell
Laks
Ørret
Reke
Kreps
Scampi
Hummer
Østers
Krabbe
Pangasius
Tunfisk
Rødspette

Fugl:
Kylling
Kalkun

Rødt kjøtt:
Svin
Strofe
Elg
Lam
 

Anonymkode: f7ed6...1ad

Skrevet

Sjømat:

torsk

laks

ørret

rødspette

kveite

østers

hummer

krabbe

kråkebolle

fugl;:

kalkun

kylling

and

rype

gås

kjøtt:

storfe

svin

hjort

rein

elg

krokodille

bjørn

villsvin

kenguru

Kommer ikke på flere i farten. 

Anonymkode: a3359...ea1

Skrevet

Der minnet dere meg på:

Pangasius

kråkeboller

Lam

Kveite

 

Anonymkode: d0a3c...671

Skrevet

Sjømat:

Torsk

Lange

Sei

Laks 

Ørret

Gjedde

Steinbit

Kveite

Tunfisk

Makrell

Sverdfisk

Sild

Hyse

Rødspette

Skate

Ansjos

Brisling 

Pollock 

Breiflabb

Hai

Hval

Hummer

Kreps

Tarekrabbe

Snøkrabbe

Kongekrabbe

Blåskjell

Kamskjell

Østers

Sjøpølse

Reker

Scampi

Akkar

Blekksprut

 

Fugl:

Kylling

Kalkun

And

Gås

Rype

 

Rødt kjøtt:

Ku

Gris

Lam

Geit

Hest

Reinsdyr

Hjort

Rådyr

Elg

Villsvin

Anonymkode: 1bf3a...07a

Skrevet

Husker ikke alt, men har smakt mye. Men av tingene som er nevnt her, har jeg ikke smakt Bjørn eller krokodille, og har ikke behov for det 😅

Vokste opp med en mor som var veldig glad i eksotisk mat. Smakte både gåseleverpostei, østers og kanin da jeg var ganske liten da vi bodde en periode i Frankrike. Tanta mi tok med kengurukjøtt fra Australia.
 

Jeg har ikke behov for så mye spennende i matveien. Det mest «eksotiske» jeg spiser til daglig er reinsdyr. Ellers går det i biffkjøtt, kyllingkjøtt og svinekjøtt og laks. Det er vel det «kjøttet» vi spiser 90% av gangene vi spiser kjøtt.  

Anonymkode: be3c3...e71

Skrevet

Sjømat:

Torsk

Kolje

Sei

Hyse

Brosme

Lange

Hvitting

Uer

Knurr

Sild

Sardin

Makrell

Breiflabb

Steinbit

Tunge

Rødspette

Sandflyndre

Smørflyndre

Blekksprut

Akkar

Krabbe

Kongekrabbe

Reker

Hummer

Kreps

Scampi

Blåskjell

Hjerteskjell

Kamskjell

Knivskjell

Laks

Ørret

Røye

Abbor

Hval

Hai

Pangasius

 

 Fugl:

Kylling/høne/hane

Kalkun

Gås

And

Rype

 

Kjøtt:

Svin

Ku/kalv/okse

Hest

Reinsdyr

Rådyr

Elg

Hjort

Kanin

Sau/lam

Geit/kje

Villsvin

 

Sikkert noe mer jeg ikke kommer på i farta.

 

Anonymkode: cf4e2...0a8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...