Anonym bruker Skrevet 25. april #1 Skrevet 25. april Hva tenker dere, kan jeg lage gryte til 30 personer dagen i forveien, og så varme opp igjen før servering? Går det an uten å gå på en kjempebrøler? Eller er det lurest å ordne kjøttet dagen før, og så lage selve gryta samme dag? Anonymkode: b6cde...9fc
Anonym bruker Skrevet 25. april #2 Skrevet 25. april JA!!!! Den er ALLTID best dagen etter hvor smakene har hatt tid til å utvikle seg. Anonymkode: 66465...ac6
Anonym bruker Skrevet 25. april #3 Skrevet 25. april Anonym bruker skrev (31 minutter siden): JA!!!! Den er ALLTID best dagen etter hvor smakene har hatt tid til å utvikle seg. Anonymkode: 66465...ac6 Så bra, det sparer meg for masse tid og stress. Men da lager jeg hele gryta da Anonymkode: b6cde...9fc
Anonym bruker Skrevet 25. april #4 Skrevet 25. april Eneste grunnen til at jeg ikke liker å lage dagen før er at hvis det blir igjen masse mat etter selskapet så bør ikke maten varmes opp enda en gang. Anonymkode: ec2cd...4a6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå