Gå til innhold

Biff Stroganof til 30 personer


Anbefalte innlegg

Hva tenker dere, kan jeg lage gryte til 30 personer dagen i forveien, og så varme opp igjen før servering? Går det an uten å gå på en kjempebrøler? 

Eller er det lurest å ordne kjøttet dagen før, og så lage selve gryta samme dag? 

Anonymkode: b6cde...9fc

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144453900-biff-stroganof-til-30-personer/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (31 minutter siden):

JA!!!!
Den er ALLTID best dagen etter hvor smakene har hatt tid til å utvikle seg.

Anonymkode: 66465...ac6

Så bra, det sparer meg for masse tid og stress. Men da lager jeg hele gryta da :D

 

Anonymkode: b6cde...9fc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...