Anonym bruker Skrevet 14. april #1 Skrevet 14. april Jeg har aldri laget lammelår og googler for å finne tips og inspirasjon. Ser til min forskrekkelse at noen mener at man skal skjære ut leggbeinet og isbeinet (?) med baufil! Jeg eier ikke baufil og kjenner at dette blir for mye styr. Er det slik at man MÅ gjøre dette for å få et bra resultat, eller kan man steke hele låret slik som man kjøper det i butikken? Anonymkode: 15bef...5f5
Anonym bruker Skrevet 14. april #2 Skrevet 14. april Du trenger slett ikke det. Noen bener ut fordi de mener stekeresultatet blir jevnere og det er lettere å dele opp etterpå, men vi har aldri gjort det. Vi langtidssteker alltid, blir så saftig og godt. Anonymkode: c25d3...15f
Anonym bruker Skrevet 14. april #3 Skrevet 14. april Denne oppskriften: https://meny.no/oppskrifter/lam/Lammelar/langtidsstekt-lammelar-med-gratinerte-poteter/ Med denne marinaden https://treningskokken.no/oppskrift/langtidsstekt-lammelar-idiotsikkert-og-saftig/ Helt umulig å mislykkes. Anonymkode: c25d3...15f
Anonym bruker Skrevet 14. april #4 Skrevet 14. april Steker det som det er. Beiner det ikke ut Anonymkode: 7e750...fcf
Anonym bruker Skrevet 14. april #5 Skrevet 14. april Tusen takk, dere. De som hele tiden klager på forumet kan ta seg en bolle! Jeg får så mye god hjelp her ❤️ Da skal det nok bli god lammelårmiddag hos meg også. hi Anonymkode: 15bef...5f5
n74 Skrevet 14. april #6 Skrevet 14. april Og der kastet du den setningen som gjør at tråden din kommer til å ta fyr 😂 God middag 🫶🏻
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå