Anonym bruker Skrevet 11. april #1 Skrevet 11. april Vi får besøk første påskedag, det vil si neste søndag. Vi skal servere lammelår. Dersom jeg kjøper frossent lammelår på onsdag og legger den i kjøleskapet til sakte tining, vil den dag fremdeles være god på søndag? Anonymkode: 4ee5c...fc5
Anonym bruker Skrevet 11. april #2 Skrevet 11. april ChatGPT svarer: Ja, det går helt fint! Hvis du kjøper et frossent lammelår på onsdag og legger det rett i kjøleskapet for sakte tining, vil det tine trygt i løpet av 2–3 døgn, avhengig av størrelsen. Når det er helt tint, holder det seg godt i kjøleskap i 1–2 dager før tilberedning, så det er helt trygt og fortsatt godt å spise på søndag (første påskedag). Bare pass på: • Legg det i en form eller på et fat, for det kan lekke væske under tining. • Sørg for at kjøleskapet holder maks 4 °C. Vil du ha tips til tilberedning eller krydring også? Anonymkode: b19a7...654
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå