Anonym bruker Skrevet 31. mars #1 Skrevet 31. mars Både fersk og frossen. I middag, som tilbehør, i bakverk eller hva det nå måtte være. Anonymkode: f7011...a1d
Anonym bruker Skrevet 31. mars #2 Skrevet 31. mars Jeg bruker frossen spinat i feks pannekaker, babyspinat bruker jeg som salat og til feks past. Stek løk,  bacon og sopp, ha i spinat og la den bli myk, hell over litt fløte og smak til med parmesan pepper etc og kok pasta til. Anonymkode: f882d...d7f
Anonym bruker Skrevet 31. mars #3 Skrevet 31. mars Mange oppskrifter på laks med tagliatelle og kremet saus med spinat. Bare google. Bruker alltid frossen. Vi bruker også frossen spinat i smoothie, ikke ta for mye -prøv deg frem Anonymkode: 89e80...7e0
Himmel og hav Skrevet 31. mars #4 Skrevet 31. mars Jeg bruker babyspinat til mye. Slenger det i panna nÃ¥r jeg lager omelett, har det i pastasauser av mange slag, rÃ¥ i salater, i gryter, supper og pai. Den er sÃ¥pass mild pÃ¥ smak at den passer til veldig mye.Â
Anonym bruker Skrevet 31. mars #5 Skrevet 31. mars Frest spinat i stedet for salatblad på burger. Anonymkode: e52d0...e01
Anonym bruker Skrevet 1. april #6 Skrevet 1. april Takk for fine tips 😊Kom gjerne med flere. Hi Anonymkode: f7011...a1d
Anonym bruker Skrevet 1. april #7 Skrevet 1. april Spinat og fetalasagne!! Hadde en super oppskrift på trines matblogg, men der var det betalingsmur nå. Anonymkode: 556d4...6a7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå