Anonym bruker Skrevet 2. mars #1 Del Skrevet 2. mars Skal det blandes inn i fingervarm melk slik som fersk gjær, eller blandes inn i melet når man baker boller? Anonymkode: 19cbb...f9c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452922-kjapt-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-t%C3%B8rrgj%C3%A6r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. mars #2 Del Skrevet 2. mars Blandes inn i melet. Anonymkode: 3dd7c...cdc Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452922-kjapt-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-t%C3%B8rrgj%C3%A6r/#findComment-150189803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. mars #3 Del Skrevet 2. mars Anonym bruker skrev (9 minutter siden): Blandes inn i melet. Anonymkode: 3dd7c...cdc Tusen takk Anonymkode: 19cbb...f9c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452922-kjapt-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-t%C3%B8rrgj%C3%A6r/#findComment-150189809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. mars #4 Del Skrevet 2. mars Begge deler går fint. Mange som aktiverer tørrgjæren litt før de baker, altså har den i litt varm værske og sukker, rører rundt og venter til det bobler før de har den i deigen. Anonymkode: edc16...52d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452922-kjapt-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-t%C3%B8rrgj%C3%A6r/#findComment-150189819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå