Anonym bruker Skrevet 1. mars #1 Skrevet 1. mars Hadde helt glemt at det er fastelaven i morgen, og dermed å kjøpe gjær. Jeg pleier å bruke fersk gjær, og det glemte jeg å kjøpe. Har tørrgjær, kan det brukes, og tilsvarer en post tørrgjær en fersk gjær? Anonymkode: ce5c4...889
Anonym bruker Skrevet 1. mars #3 Skrevet 1. mars Jeg baker alltid med tørrgjær, blir like bra det. Anonymkode: 2b9e2...f60
Anonym bruker Skrevet 1. mars #4 Skrevet 1. mars Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Det går helt fint Anonymkode: d37a0...26c Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Jeg baker alltid med tørrgjær, blir like bra det. Anonymkode: 2b9e2...f60 Tusen takk Anonymkode: ce5c4...889
Anonym bruker Skrevet 1. mars #5 Skrevet 1. mars Det er vel hele poenget med tørrgjær.. Anonymkode: 01c07...66b
Anonym bruker Skrevet 1. mars #6 Skrevet 1. mars Jeg synes ofte det tar litt lenger tid å heve med tørrgjær, men med litt høyere temperatur fungerer det like bra. Anonymkode: 9552c...ea2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå