Himmel og hav Skrevet 9. februar #1 Skrevet 9. februar Alltid når jeg lager karbonader så kryper de sammen under steking og blir tjukke og runde istedenfor å bli værende flate. Jeg har prøvd å lage mønster i overflaten med kniv, jeg presser dem flate under steking med stekespaden, men de blir allikevel små tjukkaser. Fortsatt gode og saftige, men ikke helt karbonadete i fasongen. Samme skjer når jeg lager burgere. Noen tips?
Himmel og hav Skrevet 9. februar Forfatter #3 Skrevet 9. februar Anonym bruker skrev (26 minutter siden): Bruk burgerpresse Anonymkode: e2684...a44 Gjør det at farsen blir presset i en presse istedenfor med hånda mi hele forskjellen? Eller tenker du på en sånn blytung en som man har oppå når man steker? Jeg har ingen av delene, men om det fikser problemet så har jeg litt plass igjen i kjøkkenskuffen.
Anonym bruker Skrevet 9. februar #4 Skrevet 9. februar Himmel og hav skrev (1 time siden): Gjør det at farsen blir presset i en presse istedenfor med hånda mi hele forskjellen? Eller tenker du på en sånn blytung en som man har oppå når man steker? Jeg har ingen av delene, men om det fikser problemet så har jeg litt plass igjen i kjøkkenskuffen. Mener en så tung man bruker når man steker Anonymkode: e2684...a44
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå