Gå til innhold

Hel Entrecote


Anbefalte innlegg

Jeg har en stor bir med entrecote. Tenkte lage noe godt til middag med denne i morgen. 
MEN aner ikke hvordan jeg skal gå løs på den. Vi er 5 i familien, hvor av 2 vil ha den medium rear stekt, og resten gjennomstekt!

Noen som kan hjelpe meg så jeg får mest mulig ut av denne råvaren? :D 

Anonymkode: 34d6f...984

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452376-hel-entrecote/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvordan er formen på den?

Du kan brune den og putte den i ovnen på 125 grader med steketermometer. Når den er 56-57 grader er den medium. 

Setter du steketermometeret i midten vil den være medium i midten, og er kjøttstykker tynnere på siden vil den der være gjennomstekt. Dersom kjøttstykket har samme tykkelse på hele så kan du vare dele det opp og putte noen av bitene en ekstra tur i pannen etter at du har delt den opp

Anonymkode: 487f9...c70

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452376-hel-entrecote/#findComment-150180412
Del på andre sider

Helstekt entrecote er godt, men kanskje litt vanskelig når noen vil ha den gjennomstekt...

https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/helstekt-entrecote/

Du kan skjære av et par skiver etter at den har hvilt og ta de skivene litt på begge sider i stekepannen så de blir gjennomstekt da, men jeg ville nok delt den i skiver og stekt de som vanlig biff, så får alle den stekt som de ønsker.

Anonymkode: aac0f...0dd

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452376-hel-entrecote/#findComment-150180507
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...