Anonym bruker Skrevet 31. januar #1 Del Skrevet 31. januar Jeg har en stor bir med entrecote. Tenkte lage noe godt til middag med denne i morgen. MEN aner ikke hvordan jeg skal gå løs på den. Vi er 5 i familien, hvor av 2 vil ha den medium rear stekt, og resten gjennomstekt! Noen som kan hjelpe meg så jeg får mest mulig ut av denne råvaren? Anonymkode: 34d6f...984 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452376-hel-entrecote/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 31. januar #2 Del Skrevet 31. januar Hvordan er formen på den? Du kan brune den og putte den i ovnen på 125 grader med steketermometer. Når den er 56-57 grader er den medium. Setter du steketermometeret i midten vil den være medium i midten, og er kjøttstykker tynnere på siden vil den der være gjennomstekt. Dersom kjøttstykket har samme tykkelse på hele så kan du vare dele det opp og putte noen av bitene en ekstra tur i pannen etter at du har delt den opp Anonymkode: 487f9...c70 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452376-hel-entrecote/#findComment-150180412 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. februar #3 Del Skrevet 1. februar Helstekt entrecote er godt, men kanskje litt vanskelig når noen vil ha den gjennomstekt... https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/helstekt-entrecote/ Du kan skjære av et par skiver etter at den har hvilt og ta de skivene litt på begge sider i stekepannen så de blir gjennomstekt da, men jeg ville nok delt den i skiver og stekt de som vanlig biff, så får alle den stekt som de ønsker. Anonymkode: aac0f...0dd Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452376-hel-entrecote/#findComment-150180507 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå