Gå til innhold

Hvorfor regnes poteter som en del av norsk mattradisjon, men ikke ris?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Som de andre her sier har ris alltid vært en importvare, og derfor forbeholdt noen få rike mennesker 

Poteten kunne alle dyrke og ble allemannseie veldig fort, både fattig og rik spiste poteter daglig og den ble derfor en stor del av vår kostholdstradisjon.

Anonymkode: e79ba...f7b

Du spør bare for å vise at du har lest at noen visste hva ris var på trettenhundretallet. Big whoop. Ris har ikke vært vanlig i kostholdet som tilbehør før de siste femti årene. Potet har reddet hele den norske befolkningen fra hungersnød.

Anonymkode: 19d80...4ea

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...